fbpx

Dorin Cioabă cere DAUNE de UN MILION DE EURO medicilor din Turcia care l-au îngrijit pe tatăl său

218

Dorin Cioabă a anunțat vineri că o firmă de avocatură din SUA a luat legătura cu el și a perfectat un contract de reprezentare cu aceștia într-un proces în care acuză de malpraxis pe medicii care l-au îngrijit pe tatăl său Florin Cioabă. Daunele cerute ajung pînă la un milion de euro, iar banii vor fi direcționați către ”o cauză nobilă”

Amenințările lui Dorin Cioabă cum că va intenta un proces medicilor turci care l-au îngrijit pe tatăl lui, Florin Cioabă, decedat anul trecut într-o clinică din Antalya, nu au rămas doar la stadiul de vorbe.

Dorin Cioabă a încheiat o înțelegere cu o casă de avocatură de peste Ocean, prin care aceștia vor reprezenta interesul familiei în procesul cu medicii din Turcia.

”Urmează zilele acestea să îmi parvină contractul și să îl semnăm. Ei s-au interesat și au făcut rost de documente de la direcția sanitară de acolo din Turcia și au dat și documente încât să poată să garanteze că există un proces și dovezi cu care putem să îi aducem în fața instanței pe cei care su greșit și nu au aplicat măsurile ce se impuneau într-un astfel de de caz. Această firmă va plăti tot, urmând ca ei să își recupereze banii din suma pe care o vor câștiga la proces”, a spus Dorin Cioabă.cioaba cu coroana

Avocat român stabilit peste Ocean

”Este o echipă de avocați care au urmărit emisiunile tv din România și au auzit declarațiile mele că plănuiesc să merg în Turcia și să deschid un proces acolo. Eu am fost contactat de ei. Aceștia se ocupă cu asta. Sunt specialiști în malpraxis. Au astfel de cazuri în America și nu numai. Acest avocat fiind de origine română mi-a făcut această ofertă. Vă dați seama că mă scutește pe mine de foarte multe drumuri, taxe, timp și atunci o să mergem împreună cu ei”, a mai spus regele internațional al romilor.cioaba

Donează banii pentru o cauză nobilă

”Daunele urmează să le stabilim. Nu este important cuantumul acestor daune. Vreau să înțeleagă atât cetățenii din România cât și cei din Turcia, că ceea ce am zis cât timp am fost pe teritoriul Turciei și tatăl meu era în spital, nu am vrut să spun lucruri care să nu fie adevărate. Am anunțat încă de atunci din zilele acelea când tatăl meu nu era încă decedat, că oamenii aceia au greșit și nu i-au acordat tot sprijinul și nu au încercat tot ce e posibil ca să îl salveze. Cred eu că acest lucru trebuie să iasă la iveală. Oricum suma pe care o vom câștiga de la acest proces o vom dona. Nu va intra în bugetul meu sau al familiei noastre. Va fi donată pentru o cauză nobilă, chiar poate pentru o investiție într-un spital sau secție de spital, încât să se cunoască faptul că familia Cioabă a vrut să amendeze o acțiune de malpraxis făcută de sistemul medical din Turcia și nu ca să facă rost de bani cum unii cred. Noi ca familie avem această obligație morală față de tatăl meu să putem să acționăm în aflarea adevărului”, a mai declarat vineri Dorin Cioabă.

Cer aproape un milion de euro

”Vă dați seama că dacă această firmă din America se bagă și investește bani, atunci putem vorbi de o sumă destul de considerabilă. Eu cred că va fi vorba de peste 500.000 – 600.000 de euro, poate chiar mai mult către 1.000.000 de euro vor fi ceruți ca daune. Acum noi cerem. Asta nu înseamnă că vom și primii. Încă odată repet. Noi nu solicităm acești bani pentru noi ci pentru o cauză nobilă. (..) Probabil că în următoarele luni va fi un proces pe rol. Ei deja au luat legătura cu cei din Turcia.. Au dovezi.. Ei deja au avansat. (..) Firma așteaptă acordul meu. Să semnez contractul prin care eu mă oblig ca ei să recupereze cheltuielile și o anumită sumă din ceea ce se va câștiga”, a conchis Dorin Cioabă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.