Libertatea… TU când ai simţit ultima oară libertatea?

0 198

Nu îmi amintesc când a fost ultima oară când m-am simţit cu adevărat liber! Hmm… Poate un strop de libertate l-am simţit undeva în 2003 şi atunci s-a întâmplat lucrul ăsta la Craiova. Juca Ştiinţa cu Steaua şi juveţii i-au bătut pe bucureşteni cu 3-1. A fost o victorie de legendă, aş spune.

Craiova avea o echipă ,,cârpită” atunci, încropită cu câteva luni înainte de campionat, dar au câştigat în mare măsură datorită nouă, fanilor.

Ţin minte că mai erau vreo 4 ore până la meci şi eram deja vreo 35.000 de pe Central! A trebuit să sar gardul ca să pot ajunge la tribune, în atmosfera aia ca un Vulcan(şi NU exagerez deloc!)! A fost incredibil. M-am ales şi cu un fular pe care l-am dăruit cu drag la mulţi ani distanţă nobilului meu prieten Horaţiu Ardelean de la Timisoara. A fost incredibil…

Uite că sunt 11 ani de la momentul acela şi nu l-am uitat. Poate şi datorită porţiei de libertate pe care am simţit-o la meciul ăla, ca să revin la ce vă povesteam la început. Poate şi pentru că am simţit că prin trăirile mele pot ajuta o familie, o pasiune să crească odată cu o voinţă împinsă la comun de zeci de mii de suflete.

Cosmin CalinescuN-am putut stăpâni nici măcar cea mai mică suflare din mine, iar inima mea bătea doar pentru o iubire creionată în alb albastru. Şi uite că până şi fotbalul are farmecul şi înţelepciunea lui.

De fapt, probabil că asta înseamnă libertatea. Libertatea îţi dă voie mereu să simţi şi să faci ce îţi place, ştiind că indiferent de cât de mari îs bolovanii care vin înspre capul tău TU MEREU VEI AVEA CONTROLUL!!!

Poţi pierde multe într-o simplă viaţă, chiar dacă ţi se dă sau nu ocazia să faci ceva în privinţa asta. Partea bună e ca MEREU AI CONTROLUL şi de asta merită să ţii capul sus, prietene. Ai libertatea să alegi varianta asta.  Ai libertatea să alegi să fii şi să trăieşti liber…

Editorial scris de Cosmin Călinescu, administrator Komma Media

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.