Ora de Sibiu
Știri in direct
Conti 1

Ofertă de locuri de muncă pentru sibieni în Danemarca şi Portugalia

193

Începând cu luna aprilie 2014  sunt oferite 50  locuri de muncă pentru  culegatori de mazăre, în sectorul agricol din Danemarca şi Portugalia. Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptati şi la AJOFM Sibiu.

Culegătorii vor lucra în Portugalia în perioada 15 aprilie-10 iunie / 1 septembrie – 20 decembrie 2014; în Danemarca, între 10 iunie – 1 septembrie. Se va muncii într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi: pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi şoferi de autobuz/tractor, tâmplari, zidari sau supervizori etc.    Munca incepe devreme dimineata si se termina in jurul pranzului.

Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.

Vârsta minimă 18 ani; Muncă fizică grea, indiferent de climă. Experienţa în munca agricolă-avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului.Toleranţă şi respect pentru colegii din echipă; Onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile. Atitudine pozitiva pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre muncă se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Plata muncii este în funcţie de cantitate şi în acest sens lucrătorii trebuie să fie motivate.

Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. În Portugalia, transportul de la locul de cazare până la locul de muncă este gratuit. În Danemarca, pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; opţional, lucrătorii pot să îţi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.  Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limita pentru trimiterea aplicaţiilor – 3 aprilie 2014. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Olt. Selecţia va avea loc în prima decadă a lunii aprilie, la Slatina. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. NU sunt admise alte persoane la interviu.

Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptati şi la AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A,cam. 440, et. 4, ( persoana de contact d-na Pastor Viorica), în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate cu urmatoarele acte:

–              copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

–              C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba engleză;

–              cazier judiciar în original din care să rezulte ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–              adeverinţa de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”;

–              1 poză tip paşaport.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...