video foto un tânăr de 18 ani a ars de viu la volan pe dj 106, lângă nocrich (atenție imagini șocante)

Accident grav pe DJ 106, în apropiere de Nocrich,. Un tânăr de 18 ani a pierdut controlul volanului, iar mașina în care se afla a ieșit de pe carosabil și a rupt, un copac. Șoferul a murit carbonizat, iar alți trei pasageri au fost duși la spital în Sibiu.

Șoferul, fără experiență, a mers cu viteză excesivă și a pierdut controul volanului, ieșind în afara drumului. Opelul pe care îl conducea s-a oprit direct într-un copac. Cei trei pasageri aflați în mașină.accident nocrich (1)

”Erau vreo câțiva oameni când am venit eu. Când am venit ei erau scosi aici. Trei persoane. Iar mașina ardea în flăcări. Trei bărbați erau afară. (..) Nu știu cum au ieșit din mașină. Din păcate mașina ardea când am ajuns eu lângă ea”, a povestit un martor al accidentului.

Chiar dacă pompierii au sosit la fața locului, din păcate aceștia nu au mai putut face nimic pentru tânărul care a ars de viu în mașina răsturnată.

”La locul interventiei ne-am deplasat cu trei autospeciale SMURD și una pentru intervenție cu apă si spumă. La locul intervenției am găsit patru victime. Trei dintre ele au fost transportate la UPU Sibiu. O victimă a fost încarcerată și a decedat în autoturism. Din păcate în momentul sosirii persoana era decedată.accident nocrich (4)

Era încarcerată în mașină și era carbonizată. Am așteptat medicina legală. La momentul sosirii noastre, mașina încă era în flăcări. Am intervenit pentru stingere”, a declarat Dragoman Marius – SMURD Agnita.accident nocrich (2)

Polițiștii spun după primele cercetări că tânărul șofer circula cu viteză excesivă în zona în care a avut loc accidentul.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu