ea este naomi campbell a americii. ce bine arata!

Ajuns la cea de-a III-a editie, Vogue Festival este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate modei. In cadrul show-ului, au fost prezente cele mai cunoscute fotomodele si creatori de moda, insa Jourdan Dunn este cea care a atras atentia tuturor.

Desi are doar 23 de ani, fotomodelul are deja un copil in varsta de 5 ani, pe care il creste singura, dupa ce iubitul sau a fost arestat pentru trafic de cocaina.

In 2013, aceasta a fost desemnata modelul anului de catre Harper’s Bazaar Women Of The Year Awards.Daca de obicei modele atrag atentia cu tinutele lor pline de glamour si eleganta, de data aceasta, Jourdan a hotarat sa isi puna in evidenta picioarele lungi cu o pereche de incaltari pe masura.

Fotomodelul a ales sa poarte o pereche de cizme inalte, ce anunta revenirea goth-ului in tendinte.

ea este naomi campbell a americii. ce bine arata!

Pentru ca cizmele sa ramana piesa de rezistenta a tinutei, englezoaica a ales sa poarte o fusta mini din piele cu o bluza gri simpla, peste care fotomodelul a imbracat un sacou alb.

Tinuta indrazneata i-a asigurat lui Dunn un plus de imagine, modelul fiind urmarita pana la parasirea incintei de fotografii prezenti la eveniment.

>>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu