Orange Romania va lansa in premiera, in teste, reteaua 4G+ care permite transferuri de date la viteze de pana la 300 Mbps. Totodata, operatorul va extinde, din 7 aprilie, reteaua telecom de generatia a patra (4G) in 90 de orase, reprezentand peste 45% din populatia tarii.

“Din 7 aprilie, Orange Romania va utiliza integral tot spectrul de frecvente pe care l-a achizitionat in septembrie 2012. Romania este a noua tara din lume unde este prezenta o retea 4G+. Suntem al doilea operator din estul Europei cu 4G+ si primul din Romania”, a declarat, luni, intr-o conferinta, directorul tehnic al operatorului, Stefan Slavnicu.

Tehnologia 4G va furniza clientilor companiei din peste 1.000 de localitati viteze medii reale de descarcare (download) de 30 Mbps si incarcare (upload) de 15 Mbps.

Impreuna cu noua gama de optiuni dedicate, aceste viteze pot urca la viteze medii reale de download de 60 Mbps si upload de 30 Mbps”, a mai spus Slavnicu.

Totodata, in premiera in Romania, din 7 aprilie, Orange Romania va permite clientilor din sase orase sa testeze reteaua 4G+, care va permite viteze de transfer de pana la 300 Mbps pentru descarcare (download), utilizand echipamente de furnizate de producatorul chinez Huawei.

“Orange ii invita pe clientii care >>>mergi la sursa articolului

Ultima oră

Comentariul meu