112008 thumb

Chef Florin Dumitrescu a facut aseara, la emisiunea Masterchef, o gafa de proportii si a fost sustinut si de catre ceilalti jurati! Dumitrescu i-a atras atentia unei tinere care a combinat creveti cu parmezan si i-a spus raspicat ca niciodata nu se combina pestele sau fructele de mare cu lactatele sau branzeturi si ca asta e prima lectie pe care o inveti in Italia!

In realitate, italienii gatesc foarte des pestele cu lactate, respectiv cu smantana de gatit – celebra panna!

Juratii de la Masterchef o mai dau din cand in cand si in bara, probabil din cauza oboselii! Chef Florin Dumitrescu a comis-o aseara destul de grav, dupa ce i-a spus unei concurente, pe jumatate italianca, faptul ca niciodata nu se combina pestele sau fructele de mare cu lactate sau cu smantana de gatit!

Farfuria concurentei continea creveti cu orez, la care a adaugat parmezanFiind pe jumatate italianca, Dumitrescu i-a spus concurentei Malya Bucci ca asta e prima lectie care se invata in Italia, aceea de a nu combina pestele cu lactatele!

Ei bine, in Italia exista mai multe retete clasice, folosite de bucatari iscusiti, in care pestele se combina cu smantana de gatit, respectiv cu panna, asa cum se poate vedea in >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu