VIDEO Elena Udrea îl atacă subtil pe Klaus Iohannis. Blonda PMP-ului se ia de orgoliul primarului!

0 121

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că ar trebui să îi mulţumească lui Klaus Iohannis deoarece „datorită orgoliului său imens s-a produs un lucru bun, ruperea USL”.

Elena Udrea a declarat, la Sibiu, la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru Parlamentul European, că, fiind în acest oraş, ar trebui să îi mulţumească lui Klaus Iohannis.

„Aici, la Sibiu, ar trebui să-i mulţumim domnului Klaus Iohannis pentru că, datorită dânsului şi orgoliului imens pe care îl are, USL s-a rupt. Dacă domnul Iohannis nu era atât de orgolios şi nu ţinea morţiş să fie vicepremier şi ministru de Interne, am fi avut această construcţie catastrofală pentru România, USL. S-ar mai fi contrat ei, ar mai fi încercat să arunce vina unii pe alţii, dar am fi fost încă sub USL”, a spus Udrea.

Aceasta a adăugat că orgoliul lui Klaus Iohannis este „aproape mai mare” decât al lui Victor Ponta.

„Aşa că domnul Iohannis, cu orgoliul pe care-l are, aproape mai mare decât al lui Victor Ponta – dacă poate fi cineva mai orgolios decât Victor Ponta -, a făcut posibilă ruperea acestei alianţe dezastroase pentru România, USL, şi azi avem la guvernare pe domnul Victor Ponta şi ai lui care au un comandament cert şi unic: să ocupăm toată ţara”, a adăugat Elena Udrea.

Ulerior, într-o conferinţă de presă, aceasta a explicat că „orgoliul lui Klaus Iohannis a fost benefic, pentru că aşa s-a rupt USL”.

Întrebată dacă consideră că Iohannis ar avea şanse la alegerile prezidenţiale mai mult decât Crin Antonescu, Elena Udrea a răspuns: „Domnul Iohannis a avut o bună activitate de primar, dar sunt mulţi primari

buni în România. Nu ştiu dacă este şi suficient pentru a fi preşedintele ţării. Contribuţia domnului Iohannis, pentru că a fost atât de orgolios şi nu a cedat sub nicio formă, a dus la un lucru bun pentru România: ruperea USL”.

sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.