udrea

Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că ar trebui să îi mulţumească lui Klaus Iohannis deoarece “datorită orgoliului său imens s-a produs un lucru bun, ruperea USL”.

Elena Udrea a declarat, la Sibiu, la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru Parlamentul European, că, fiind în acest oraş, ar trebui să îi mulţumească lui Klaus Iohannis.

“Aici, la Sibiu, ar trebui să-i mulţumim domnului Klaus Iohannis pentru că, datorită dânsului şi orgoliului imens pe care îl are, USL s-a rupt. Dacă domnul Iohannis nu era atât de orgolios şi nu ţinea morţiş să fie vicepremier şi ministru de Interne, am fi avut această construcţie catastrofală pentru România, USL. S-ar mai fi contrat ei, ar mai fi încercat să arunce vina unii pe alţii, dar am fi fost încă sub USL”, a spus Udrea.

Aceasta a adăugat că orgoliul lui Klaus Iohannis este “aproape mai mare” decât al lui Victor Ponta.

“Aşa că domnul Iohannis, cu orgoliul pe care-l are, aproape mai mare decât al lui Victor Ponta – dacă poate fi cineva mai orgolios decât Victor Ponta -, a făcut posibilă ruperea acestei alianţe dezastroase pentru România, USL, şi azi avem la guvernare pe domnul Victor Ponta şi ai lui care au un comandament cert şi unic: să ocupăm toată ţara”, a adăugat Elena Udrea.

Ulerior, într-o conferinţă de presă, aceasta a explicat că “orgoliul lui Klaus Iohannis a fost benefic, pentru că aşa s-a rupt USL”.

Întrebată dacă consideră că Iohannis ar avea şanse la alegerile prezidenţiale mai mult decât Crin Antonescu, Elena Udrea a răspuns: “Domnul Iohannis a avut o bună activitate de primar, dar sunt mulţi primari

buni în România. Nu ştiu dacă este şi suficient pentru a fi preşedintele ţării. Contribuţia domnului Iohannis, pentru că a fost atât de orgolios şi nu a cedat sub nicio formă, a dus la un lucru bun pentru România: ruperea USL”.

sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu