polis

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Sibiu in colaborare cu IPJ Sibiu au desfăşurat în data de 14 aprilie, o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul acestei acţiuni a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean turc,  care la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Urmare a celor constatate, poliţiştii au emis pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriul României prin care este obligat să părăsească ţara în cel mult 15 zile. Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România.

”Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicare prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări Sibiu din str. Revoluţiei nr.2-4, la numerele de telefon 0269 – 208495; 0269 – 208496, sau vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro.”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu