E oficial. Antena 1 Sibiu s-a închis definitiv după 18 ani de la prima emisie

608

Prima stație TV locală înființată de un post național privat – este vorba de Antena 1 Sibiu – va avea ultima emisie în cursul zilei de marți. Nimeni nu s-a arătat, până acum, suficient de interesat de franciza postului controlat de familia Voiculescu, anunta reportervirtual.ro.

Potrivit sursei citate, în 1996 a fost înființată stația locală Antena 1 Sibiu, franciza fiind preluată de o serie de oameni de afaceri din Sibiu.

Postul a fost controlat, de-a lungul anilor, de persoane cu interese politice în zona fostului PUR (actualul PC). În ultimii ani, franciza a fost plătită de Vasile Presecan, fost membru al PC și unul dintre cei mai mari investitori în panificație din Transilvania.

După ce de câțiva ani s-a retras din politică, acum Presecan anunță că a decis să nu mai continue contractul cu trustul de presă controlat de familia Voiculescu.

Au rămas 3 televiziuni locale

Ora de Sibiu a anuntat de câteva săptămâni preconizata închidere a stației locale Antena 1 Sibiu.

Totusi Antena 1 a tinut o echipă de reporter plus operator, în regim de corespondent, adoptând astfel modelul stațiilor centrale de televiziune.

În urma dispariției Antena 1 Sibiu, în județul nostru mai rămân funcționale posturile TV Eveniment Sibiu, Tv Sibiu si Nova Tv Mediaș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.