112461 thumb

Fanele si-l amintesc drept Hiena de la Animal X, care facea figuri de breakdance si isi vopsea parul in toate culorile curcubeului. Serban Copot nu mai este acelasi pusti rebel de altadata.

Fost membru al trupei Animal X se poate considera o persoana implinita atat in plan profesional, cat si in plan personal.

“Hiena” are o partenera frumoasa si un baietel adorabil, care i-au schimbat in totalitate viata: “Este o experienta ce nu poate fi explicata, ci doar traita. Sunt o sumedenie de lucruri superbe de povestit”, a marturisit acesta pentru protvmagazin.ro, cand a fost pus sa explice cum poate caracteriza rolul de tata.

Imaginile pot spune insa mai mult decat o mie de cuvinte, iar in pozele artistului cu baietelul lui se poate vedea clar legatura speciala pe care o au cei doi.

In acelasi interviu, artistul a vorbit si despre relatia pe care o are cu Roxana, mama copilului sau si despre felul in care a reusit sa o cucereasca si sa mentina o legatura atat de puternica.

“Suntem sapte miliarde de oameni pe aceasta planeta, trebuie doar ca, in aceasta calatorie a vietii, drumul tau sa intalneasca pe cine trebuie. Pe >>>mergi la sursa articolului

Comentariul meu

Lasă un răspuns