bojo2

Milos Bojovic este optimist înaintea meciurilor de vineri și sâmbătă cu U Mobitelco Cluj, din play-off. Jucătorul nostru se așteaptă la două partide disputate și dificile la sala Transilvania, anunta csusibiu.ro.

CSU Atlassib Sibiu va juca în 25 si 26 aprilie de la ora 18.00 cu U Cluj. Echipa noastră a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru aceste prime două confruntări din play-off. Sârbul Milos Bojovic a vorbit pentru csusibiu.ro, despre aceste confruntări.

”Vor fi meciuri dificile cu siguranță. Cred că primul meci este cel mai important în această serie de întâlniri cu Clujul. Eu zic că ne-am pregătit bine și sper să evoluăm așa cum ne dorim. Cred că e în avantajul nostru, faptul că jucăm primele meciuri pe teren propriu. Noi avem un parcurs foarte bun acasă în acest campionat și cu siguranță că e bine faptul că vom juca acasă mai multe meciuri. Desigur va fi greu să jucăm două meciuri în două zile la rând, dar sper că vom reuși să obținem două victorii”, a spus jucătorul nostru.

CSU Atlassib Sibiu întâlnește în turul I din play-off, pe U Cluj Mobitelco. Primele două meciuri au loc la Sala Transilvania, în 25 și 26 aprilie, de la ora 18:00.

Clubul nostru a vândut deja peste jumătate din biletele puse în vânzare pentru aceste meciuri. Puteti cumpăra tichete de acces de la sediul clubului din strada Rennes, nr. 2 sau în zilele meciurilor, de la intrarea în Sala Transilvania, cu începere de la ora 16.00.

Comentariul meu

Lasă un răspuns