Un bărbat de 56 de ani din judeţul Sibiu a fost găsit decedat, joi seară, în locuinţa sa, procurorii stabilind că moartea a fost violentă în condiţiile în care pe corpul acestuia au fost descoperite mai multe răni la cap şi plăgi înjunghiate sub barbă şi pe abdomen, potrivit Mediafax.

Procurorul criminalist de la Parchetul Tribunalul Sibiu, Ioan Boţoc, a declarat, vineri, că, joi, în localitatea sibiană Valea Viilor, a fost descoperit cadavrul lui Covaci Tiberiu de 56 de ani, care locuia singur şi nu era căsătorit.

„La examinarea cadavrului au fost descoperite mai multe leziuni traumatice la nivelul scalpului produse prin lovire cu un obiect dur. De asemenea, au fost descoperite mai multe plăgi înjunghiate sub barbă şi pe abdomen, în regiunea superioară ombilicului. Aceste leziuni ne-au dus la ideea că moartea a fost violentă, iar persoana respectivă a fost victima unei infracţiuni de omor”, a declarat Ioan Boţoc.

Potrivit acestuia, vineri se va efectua autopsia cadavrului şi se va stabili ora decesului, dar şi natura obiectului cu care s-au produs lovirile.

„Potrivit primelor date pe care le avem, decesul a survenit în noaptea de 23 spre 24 aprilie, dar nu ştim deocamdată ora. În urma autopsiei vom fi în măsură să avem mai multe date care ne ajută în anchetă”, a mai declarat procurorul criminalist.

Din discuţiile cu vecinii, procurorul a stabilit că victima era o persoană extrem de retrasă, nu păstra legătura nici cu rudele, dar nu a creat niciodată probleme

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.