leee

CSU Atlassib Sibiu s-a impus din nou în fața celor de la U Mobitelco Cluj Napoca. Oaspeții au condus și la 18 puncte, dar jucătorii noștri au revenit miraculos. Următoarele două meciuri au loc în 2 si 3 mai, la Cluj Napoca, anunta csusibiu.ro

Din nou o partidă de excepție între Sibiu și Cluj. După ce vineri echipa noastră a reușit să întoarcă soarta meciului pe final și să ducă partida în prelungiri, sâmbătă după amiază fanii CSU au avut parte iarăși de un final pe muchie de cuțit.

Clujenii au părăsit însă din nou sala înfrânți și asta grație unei evoluții extraordinare a băieților pregătiți de bravul Miodrag Perisic.

Pentru Sibiu, primele două sferturi nu au fost deloc de bun augur. Clujul a dominat meciul preț de 20 de minute. La finele primului sfert oaspeții aveau avantaj 15 puncte pe tabelă, scor 10-25, dar până la pauza mare CSU a mai recuperat, grație lui Crăciun, care a marcat 5 puncte pe final de sfert doi, tabela arătând la jumătatea meciului scorul de 35-44.

După pauză însă pe teren CSU a fost echipa care a condus jocul. Cu o apărare excelentă și cu finalizări de excepție ale lui Bojovic și mai ales ale lui Ceskovic, dar și susținuți frenetic din tribune de fani, CSU a recuperat diferența de pe tabelă. Cu zece minute înainte de final, oaspeții mai aveau doar trei puncte avantaj, dar în ultimul sfert pe teren a fost o singură echipă.bojo

Sibiul a învins meritat cu 77-71, și are acum 2-0 la scorul general. Următoarele două partide sunt pe 2 si 3 mai, la Cluj Napoca. În cazul în care CSU nu reușește să câștige unul din aceste meciuri, va urma partida decisivă, acasă, în Sala Transilvania.

CSU:

Bojovic 25, Calotă 2, Austin 3, Crăciun 5, Nelson 2, Johnson 7, Ceskovic 25, Lee 8.

U:

Kuburovic 22, Baciu 20, Sparks 4, Silvășan 4, Lalovic 9, Hargrove 12

Miodrag Perisic (antrenor CSU Sibiu):

Am început destul de prost meciul de azi. Chiar foarte prost. (..) Am mai avut cred că 2-3 meciuri în acest campionat când am început prost și nu am revenit în joc până la final. (..) Am reușit însă să revenim și să câștigăm. (..) Am simțit lipsa lui Sarovic. Cum să nu o simțim? Este unul din cei mai importanți jucători din lot. (..) Nu aș vrea să vorbesc despre următoarele meciuri de la Cluj. O să le luăm pe rând, așa cum am făcut și cu meciurile de acasă. Oricum vreau să îmi felicit jucătorii pentru că în ciuda faptului că au jucat la mai puțin de 24 de ore al doilea meci, au dat tot ce au putut și au reușit să învingă. Vreau să le mulțumesc și suporterilor. Au fost incredibili! Chiar și când am fost conduși la diferență mai mare au fost alături de echipă, iar băieții au simțit asta! Le multumim încă odată pentru sprijin!


Dorin Pintea (antrenor U Cluj):

Au fost două meciuri cum mă așteptam, respectiv foarte disputate. Echipa mai liniștită și mai clarvăzătoare a câștigat amândouă meciurile. Felicit echipa Sibiului. Per ansamblu dacă au câștigat, înseamnă că au jucat mai bine decât noi. Ne-a lipsit clarviziunea ca să câștigăm și faptul că jucătorii mei nu au ascultat indicația de a face fault. Aceeiași problemă am avut-o și astăzi pe final de meci. Noi eram în bonus și mai puteam face două faulturi și nu s-au făcut. Noi din start nu am avut prima șansă, deoarece Sibiul era pe locul patru. Noi ne jucăm șansa la Cluj. Sperăm să batem în următoarele două partide și să venim să jucăm meciul decisiv, aici la Sibiu.


Sursa: csusibiu.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu