taxi 963

Firma de taxi 963 este disponibilă pe ”Clever Taxi”. Aplicația compatibilă cu toate sistemele de operare mobile iti permite să chemi un taxi oriunde în Sibiu și chiar să și vezi în timp real cum taxiul vine către tine.

Cum ar fi să poți să chemi taxiul la tine acasă, la Mall sau oriunde în Sibiu, în doar câteva secunde și să nu mai trebuiască să suni la dispecerat? Sau cum ar fi să urmărești în timp real traseul taxiului în drum spre tine?

Aplicația gratuită Clever Taxi îți găsește cel mai apropiat taxi, în doar câteva secunde, de la companiile tale preferate.

CITEȘTE ȘI: Mergi GRATIS cu Taxi 963! Intră în CONCURS!

Este singura aplicație de comandă taxi compatibilă cu toate sistemele de operare mobile: iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS 6 și OS 7 și este complet funcțională în Sibiu la firma de Taxi 963. (DESCARCĂ APLICAȚIA DE AICI)

VEZI CINE E sibianca ce se va plimba GRATIS prin Sibiu cu Taxi 963 în APRILIE.

Prinde printre sibieni

Dispozitivele prin care se poate comanda un taxi de la 963 sunt montate pe un număr de aproximativ 60 de taximetre. Din decembrie 2013 de când acest sistem a început să funcționeze în Sibiu, numărul de clienți care comandă taxi prin această aplicație este în creștere vertiginoasă. ”Avem 56 de taxiuri dotate cu astfel de dispozitive. Pot spune că avem foarte mulți clienți care apelează la această variantă modernă și facilă de a comanda un taxi al firmei noastre. Numărul de utilizatori este într-o continuă creștere, lucru de care ne bucurăm”, a explicat Mihai Teușan, de la firma de Taxi 963.

NU RATA: Se caută şoferi de taxi în Sibiu. Taxi 963 face angajări și oferă venituri atractive!

Ce este Clever Taxi?

Clever Taxi reprezintă inovația anului din industria aplicațiilor mobile, fiind în prezent lider de piață cu cele mai multe companii de taxi partenere și cele mai multe comenzi procesate în toată România, respectiv peste 3.000.000.platformaClever Taxi te ajută să găsești cel mai apropiat taxi, în doar cateva secunde, de la companiile tale preferate. Este disponibilă gratuit pentru toate sistemele de operare mobile și adună în același loc cele mai importante companii de taxi din cele mai importante orașe din România, permițând astfel tuturor utlilizatorilor selectarea tarifului și a companiilor preferate înainte de a plasa o comandă.

Poti comanda si on-line

Taxi 963 a dezvoltat si o variantă de modul on-line. Cu ajutorul acestui modul, poti comanda chiar si online cel mai apropiat taxi, de la Taxi 963, totul in doar cateva secunde. Comanda online este acum disponibila si în Sibiu.

Cum plasezi o comanda online?

In primul rand creeaza-ti un cont sau logheaza-te cu profilul de facebook. Apoi activeaza optiunea “Share location” din browser, pentru a premite localizarea automata a adresei pe harta si esti gata de actiune!taxi3

Poti selecta strada sau poti selecta direct localul unde doresti sa-ti soseasca taxiul. Trebuie doar sa confirmi detaliile adresei, iar în doar câteva secunde cea mai apropiata masina disponibila de la Taxi 963 isi va confirma comanda.

Tot ce mai trebuie sa faci este sa accepti comanda si sa te bucuri de calatorie.

Nu uita sa revii ulterior in contul tau pentru a acorda note curselor, din meniul “Istoric comenzi”.  Feedbackul tau este foarte important pentru noi.taxi 963

Ce avantaje ai cu Clever Taxi?

De ce Clever Taxi este altfel decât restul aplicațiilor de comandă taxi? Pentru că poate fi instalată pe ORICE SMARTPHONE (cu oricare din sistemele de operare mobile: Android, iOS, Windows Phone și BlackBerry OS6 si OS7)

Clever Taxi îți recunoaște automat strada și numărul adresei în care te afli.

Meniul este foarte ușor de folosit, iar pentru a plasa o comandă ai nevoie doar de cateva secunde.

Selectezi modalitățile de plată – cash sau cu cardul.

Primești un răspuns în doar câteva secunde din partea unui taxi după plasare comenzii, chiar și în perioadele aglomerate.

Urmărești în timp real traseul taxiului în drum spre tine (știi exact unde se află taxiul atunci când îl aștepți)

Poți comunica cu dispeceratul sau direct cu șoferul în timp ce acesta se îndreaptă spre tine

Poți acorda o notă și feedback cursei la finalul acesteia – îți poți exprima liber și transparent (ne)mulțumirile.

Mergi gratis cu Taxi 963 în Sibiu

Vrei să mergi gratis cu taxi 963 în Sibiu? Atunci uite ce trebuie să faci! Instalează aplicația Clever Taxi de pe www.taxi963.ro,  plasează o comandă fermă și intri în cursa pentru câștigarea marelui premiu: Mergi gratis o lună de zile cu taxi 963.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu