marți se taie apa în unul din cele mai mari orașe ale județului sibiu

Apa Canal anunță că se va întrerupe furnizarea de apă în rețea pentru executarea unor lucrări de cuplare a unor noi conducte la rețeaua principală din orașul Cisnădie.

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că pentru executarea unor lucrări de cuplare  a noilor rețele de distribuție a apei potabile pe străzile Crinului, Trandafirilor și Vișinilor, marți 06.05.2014 între orele 07,30-21,00 se va întrerupe furnizarea apei în Cisnădie pe străzile: Prunului, Merilor, Stupului, Vișinilor, Trandafirilor, Țesătorilor, Sibiului (parțial), Eminescu, Lungă (parțial), H.Gmeiner, Cireșilor și  Podului.

Lucrările sunt executate de SC GEIGER SRL în cadrul Contractului  „Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Cisnădie și Rășinari”, finanțat prin POS Mediu.

SC ”Apă Canal” SA Sibiu pune la dispoziția consumatorilor două autospeciale cu apă menajeră, una care va staționa la intersecția străzilor Eminescu/Merilor și una mobilă care se va deplasa în funcție de solicitări.

Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă potabilă.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

 

Ultima oră

Comentariul meu