Grădina Zoologică din Sibiu, magnet pentru vizitatori. Record absolut în ultima lună!

265

Grădina Zoologică a fost vizitată într-o singură lună de peste 25.000 de persoane, din care aproximativ 12.000 de adulţi şi aproape tot atâţi copii.

Serviciul public care gestionează acest obiectiv continuă investiţiile menite să îmbunătăţească condiţiile atât pentru animale, dar şi pentru vizitatori. La sfârşitul anului 2013 au început lucrările la noul adăpost şi ţarc pentru maimuţe, cea mai mare investiţie planificată pentru acest an la Grădina Zoo, contractul având o valoare de 1.087.933 lei şi termen de finalizare în luna octombrie 2014. În prezent clădirea în suprafaţă de 471 metri pătraţi este construită, faţada a fost finalizată, iar interioarele sunt aproape finalizate şi acestea. Lucrarea prevede şi amenajarea unor ţarcuri şi urmează să se construiască şi împrejmuirea.

Achiziţii. Şi închirierea bărcilor s-a dovedit a fi un serviciu foarte căutat de public. De aceea serviciul care gestionează Zoo Sibiu a achiziţionat luna aceasta încă trei bărci cu vâsle şi patru hidrobiciclete. Acestea au înlocuit ambarcaţiunile mai vechi, astfel încât în prezent publicul are la dispoziţie 15 bărci cu vâsle şi 15 hidrobiciclete în stare foarte bună pe care le poate închiria achitând 15 lei/ 30 min.

De la 1 mai programul Zoo Sibiu se prelungeşte cu o oră. În luna aprilie Grădina a fost deschisă până la ora 18.30, dar începând din 1 mai programul acesteia se prelungeşte până la ora 19.30.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.