VIDEO Polițiști locali din Sibiu filmați într-un bar în timpul serviciului. Vezi reacția lui Iohannis!

2 119

Câţiva poliţişti din Sibiu au luat o pauză de la patrulatul străzilor şi au trecut la verificarea interiorului unui bar din oraş, conform b1tv.

Operaţiunea, adică stingerea setei din timpul programului, a fost filmată de un client al barului, iar filmuleţele au adunat rapid zeci de comentarii.

Imediat ce subiectul a ajuns în presă, filmuleţele au fost retrase de pe internet.

Din imagini se observă cu ușurință că cei patru polițiști locali stau și consumă în barul respectiv și nu au nicio reținere că cineva i-ar putea vedea în timpul serviciului.

Filmuleţele cu poliţiştii locali de la Sibiu au făcut furori pe internet şi mai mult decât atât au fost însoţite şi de comentarii sugestive ale celui care le-a postat.

„Cafeluţa în timpul serviciului, în local public. Aşa se plătesc banii cetăţenilor” comentează cel care a postat filmulețele pe internet.

Anchetă la primărie
Între timp primăria Sibiu a demarat o anchetă în acest caz. Primarul Sibiului spune că nu este o problemă gravă faptul că polițiștii au mers într-un bar în timpul serviciului și au băut o cafea. Mai mult edilul Sibiului spune că era vorba de ora 4 dimineața, deși pe imagini se observă că era ora 12.

”Am rugat pe cei de la poliția locală să verifice. S-au făcut verificări și oamenii au stat într-adevăr la ora 4.00 dimineața și au băut o cafea într-un local din gară. Lucru care nu cred că este foarte problematic, dacă au băut cafea și așa cred că este. S-au făcut verificări și era ora 4.00”, a spus Klaus Iohannis.


Cele trei filmulețe de pe internet au fost șterse de utilizator , fără ca acesta să ofere vreo explicație pentru gestul său. Sursa: b1.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. RAMSES scrie

    IN BARUL ALA SE INTILNESC DE MULTE ORI 2 ECHIPAJE DE POLITIE SI CAM IN FIECARE SEARA ,SI CAM DE 2-3 ORI PE NOAPTE SI TOT BEAU CAFEA ………!!!!!!!!!ASA SE OCUPA INALTPREAVOTATUL IOHANNIS DE CORUPTIA CARE MACINA ROMANIA……..PAI NOI CARE LUCRAM LA PATRON DE NOAPTE PE SALARII JUMATATE CIT CISTIGA LENESII DE POLITAI, MERGEM LA BAR SA BEM CITE O CAFEA ?????? DEALTFEL E PLINA POLITIA LOCALA DE PRECUPETE GRASE CU FUNDURI MARI , SI TOT FELUL DE MOSI CU PARUL SI MUSTATA ALBA CARE IAU SALAR DE LA CONTRIBUABIL SI NU FAC DECIT PAZA LA USA INALTPREAVOTATULUI SA NU IINTRE CAREVA IN AUDIENTA.!!!!!!!!!!!

  2. Radu scrie

    Mare lucru sa bei o cafea la 4 dimineata…serios…haideti sa nu facem din tantar armasar.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.