Artiști ai muzicii și dansurilor populare, dar și ai muzicii ușoare vor urca pe scena Casei de cultură a sindicatelor în cadrul unui spectacol caritabil, din cadrul campaniei ”Împreună pentru un loc de joacă”.

Spectacolul este programat joi, 15 mai, de la ora 18:00, fiind organizat de Asociația ”Grădinița Veseliei”, constituită de părinții copiilor înscriși la Grădinița cu program prelungit nr. 22 din Sibiu.

Alături de Ansamblul folcloric Ceata Junilor, programul spectacolului îi include și pe soliștii Camelia Cosma Stoiță, Viorica Telcean, Alina Bîcă, Robert Târnăveanu, Nelu Albu și Marcel Părău. Cu sprijinul Centrului județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale ”Cindrelul – Junii Sibiului”, acești artiști urcă pe scenă pro-bono, banii strânși din vânzarea biletelor urmând a fi folosiți pentru amenajarea unui loc de joacă pentru cei peste 280 de copii ai Grădiniței situată pe Calea Poplăcii. Același gest îl vor face și Anya, solista de muzică ușoară născută la Sibiu, precum și dansatorii de la Forever Dance.

Prețul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat de la Casa de cultură a sindicatelor sau de la Agenția teatrală de pe strada ”Nicolae Bălcescu”.

”Până în prezent toţi participanţii la proiect ne-au împărtăşit credinţa lor că lumea este un loc frumos pentru care merită să lupţi şi că nimic nu este prea greu când este vorba de copii şi zâmbetul din ochii lor. Mulţumim pe această cale părinţilor, voluntarilor, artiştilor care au acceptat să cânte pro bono în cadrul spectacolului, partenerilor şi sponsorilor”, arată reprezentantele Grădiniței nr. 22 din Sibiu.afis spectacol

”Împreună pentru un loc de joacă” este un proiect care are menirea de a strânge fondurile necesare amenajării unui loc de joacă în generoasa curte a grădiniței sibiene. Folosită până acum doi ani de școala care a funcționat aici, curtea este acum în paragină, motiv pentru care membrii asociaţiei şi părinţii reuniţi în Asociaţia Grădiniţa Veseliei au iniţiat seria de evenimente al cărui scop este strângerea de fonduri. Seria evenimentelor ”Împreună pentru un loc de joacă” a debutat cu Bazarul de Paști, în cadrul căruia au fost puse în vânzare decorațiuni pregătite de părinți și cadrele didactice, alături de copii. După spectacolul de joi, reprezentanții Grădiniței vor încerca să completeze fondurile necesare prin participarea la Semi-maratonul Sibiului 2013. „Alergăm pentru un loc de joacă” este proiectul  înscris în cadrul semi-maratonului, proiect pentru care sibienii sunt invitaţi să îşi arate susţinerea pe pagina de internet a evenimentului (maratonsibiu.ro/alergam-pentru-un-loc-de-joaca).

Sibienii sau societăţile din Sibiu care doresc să sprijine financiar demersul Asociaţiei Grădiniţa Veseliei au la dispoziţie contul în lei deschis la BRD Sibiu, având codul IBAN RO94BRDE330SV70103213300.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.