VIDEO Sibianul medaliat cu aur la Salonul de Inventică de la Geneva. Iată ce a inventat!

290

Inginerul sibian Alexandru Dragomir luat medalia de aur la Salonul de Inventică de la Geneva din acest an. El s-a prezentat la competiţia internaţională cu o masă cu touch-screen de pe care se poate verifica mail-ul sau profilul de pe reţelele de socializare.

Invenţia poate fi folosită şi în restuaurante sau spitale.

Alexandru Dragomir a prezentat juriului de la Geneva o masă tactilă care fi prevăzută cu diferite funcţionalităţi.

Tableta de mari dimensiuni poate uşura, spre exemplu, servirea într-un restaurant deoarece permite afişarea meniului în forma digital sau chiar emiterea notei de plată direct pe sticla securizată din care este făcută.

Inventatorul sibian are deja o comandă de la o companie din Bruxelles care vrea să producă astfel de mese prevăzute cu jocuri şi aplicaţii educaţionale pentru copiii de grădiniţă.”Masa poate să deţină un meniu digital, care poate să fie navigabil. Clientul poate să comande băuturile direct de pe masa respectivă, iar chelnerul respectiv devine picolo.Un copil, pe o astfel de masă, poate să joace diferite jocuri educaţionale. geneva2

Există diferite aplicaţii pentru învăţare, iar în zona de spitale, această masă poate să fie folosită pentru informaţii, de a afla diferite detalii, chiar o programare”, a precizat Dragomir, citat de postul public de radio.

INOVI Round Table Top - Multitouch Waterproof surface


Masa cu touch-screen are preţuri care încep de la 2.000 de euro, dar poate ajunge, în funcţie de dimensiuni şi dotări, până la 6.800 de euro.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.