Tânăra artistă SHIVA lansează primul ei single „MUSIC ORGY” și își face întrarea goală pe piața muzicală.

Piesa „MUSIC ORGY” are un sound aparte, unul foarte îndrăzneţ, ce combină mai multe stiluri muzicale, asa cum nimeni nu a mai  facut-o pana acum. De compoziţia ei s-a ocupat Radu Sirbu (O-zone),  cel care semnează exclusiv toate productiile Rassada Music.

Am dat startul  unui  proiect  în care eu cred foarte mult, un proiect foarte curajos, care mă defineste ca persoană!  În echipa noastră e o chimie extraordinară,  iar Sianna  şi Radu Sîrbu  au reuşit să ajungă, rapid,  pe aceeaşi lungime de undă cu mine şi să potrivească mixul de stiluri muzicale, pe care mi-l doream, intr-un tot  intreg.  Elementul  care  a adăugat  calitate piesei a fost faptul că s-au tras instrumente reci,  saxofonul  şi vioara, cu cei de la Mhala Rai Banda, cunoscuţi peste hotare pentru coloana sonoră  a filmului Borat!  De mică am fost o persoană care a crezut mult în vise ei, şi îmi aduc aminte cum le spuneam părinţilor că voi face piese cu cei  mai tari, iar acum îmi trăiesc visul şi mă declar  fericită!” declară Shiva.Shiva photo 1

La doar 21 de ani SHIVA, are o vastă experienţă muzicală.  De la vârsta de 3 ani, a învăţat să cânte la pian, chitară şi vioară, pentru ca mai târziu să urmeze cursurile de canto la sectiunea de Muzica usoara de la Liceul de Arta „Sabin Dragoi”.

Pentru coperta primului său single,  a realizat şi o sedinta foto HOT, iar vestimentaţia a fost asigurată de „mama natură”, artista pozând în costumul Evei.

„Pentru primul meu shooting mi-am dorit un concept diferit, pentru că am obosit să tot văd haine pompoase şi scumpe, care tind să dea mai multă valoare persoanei, aşa că   am renunţat la orice articol vestimentar, şi la orice inhibiţie, pentru a mă simţi bine cu mine  însămi. Codul de bare face parte dintr-un concept  simplu, al  femeii  care a ajuns să fie văzută în societate ca un produs  sau ca un simplu obiect,  din ce in ce mai des,   iar împreună cu echipa mea îl  vom dezvolta  odata cu apariţia videoclipului.  Până atunci, îi invit pe toţi să asculte, dar şi  să danseze pe ritmul unei  „orgii muzicale”.  Shiva photo 2

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.