fbpx

VIDEO Directoarea de la Polisano: S-a încercat tot ce e posibil să se salveze viața doctorului Vonica. Era preocupat în ultima vreme…

1.080

Directorul executiv de la clinica Polisano a vorbit despre viitorul grupului condus de Ilie Vonica și despre moartea afaceristului sibian. Cojan Adela a dezvăluit că doctorul trecea prin clipe dificile în ultimele zile de dinaintea morții sale.

Pentru prima dată cei de la clinica Polisano, au acceptat să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat cu medicul Ilie Vonica, înainte ca acesta să se sinucidă, dar și despre clipele în care medicii sibieni au încercat cu disperare să îi salveze viața celui care a pus pe picioare una din cele mai de succes afaceri din domeniul medical românesc.

Adela Cojan vorbește cu emoție despre Ilie Vonica.

Ioana Vonica va fi eliberată din arest preventiv ca să participe la înmormântarea soțului ei

”Pentru mine a fost un privilegiu să lucrez alături de doctorul Vonica. Pentru noi toți a fost un exemplu de corectitudine, cinste onestitate și multă generozitate, dar și multă sensibilitate sufletească. Venea și îmi zicea: vezi? Uite se moare cu zile. Hai să facem.. (..) Pentru noi toți ne-a imprimat spiritul de echipă. Ne-a rugat să fim uniți și să îi continuăm misiunea. Indiferent dacă era plecat, mergeam mai departe pe proiectele dumnealui, iar de acum încolo continuăm misiunea acestui spital și o să ducem mai departe proiectele domnului doctor”, a mărturisit directorul executiv de la clinica Polisano.

CITESTE SI: VIDEO FOTO Sicriul lui Ilie Vonica a fost adus la Biserica din Groapă. Durere printre rude

Misiunea medicului Ilie Vonica merge mai departe

” Absolut toată echipa este de acum încolo cu mult mai multă determinare și entuziasm să continue misiunea acestui spital și acestui proiect, mai ales că domnul doctor având o așa mare deschidere pentru ideile acestea medicale inovatoare, deschisese porțile inclusiv pentru tratamentele genetice. (..) O să facem tot posibilul ca tot ceea ce s-a dezvoltat până acum să meargă în continuare. De fapt în urma discuțiilor avute în întreaga companie, toate firmele vor merge mai departe continuând obiectivele întregului grup”, a mai spus Adela Cojan.

VEZI: Mesaj emoționant al angajaților de la Polisano după decesul lui Ilie Vonica

Nu a mai putut fi salvat. Vonica începuse să fumeze mult

Directoarea de la Polisano a explicat și faptul că medicii din echipa de intervenție care au încercat să îi salveze viața lui Ilie Vonica, au făcut tot ce e posibil ca să îl stabilizeze pe acesta. Eforturile au fost însă în zadar. ”În primul moment au fost șocați și extrem de impresionați de eveniment. S-au repliat îndată. Imediat echipa multidisciplinară s-a format și a încercat să facă tot posibilul să salveze viața lui Ilie Vonica. Au fost însă leziuni incompatibile cu viața. Așa cum scrie și în raportul medico legal erau leziuni incompatibile cu viața”, spune directorul executiv de la clinica Polisano.

DEZVĂLUIRI Cu cine a vorbit Ilie Vonica la telefon înainte să se sinucidă. A cerut ajutorul vecinilor!

Adela Cojan a mai mărturisit că Ilie Vonica se schimbase mult în ultimele zile. ”Era preocupat. Slăbise mult și fuma foarte mult”.

CITESTE ȘI: Primarul Iohannis a trimis un mesaj de condoleanțe familiei Vonica. Iată ce spune!

Ilie Vonica s-a sinucis marți după amiază după ce s-a aruncat în cap de pe mansarda casei sale.

VIDEO FOTO Aici va fi înmormântat afaceristul Ilie Vonica. Pelerinaj la Biserica din Groapă!

Afaceristul sibian va fi înmormântat duminică la cimitirul de la Biserica din Groapă de pe strada Justiției din Sibiu.

 VIDEO Declarația ultimei persoane care l-a văzut în viață pe Ilie Vonica. Iată ce spun martorii!

La funeralii este așteptată și soția Ioana, aflată deocamdată în arest preventiv, în Capitală, reținută în scandalul rețetelor false, apărut la finele lunii trecute.

SCRISOAREA DE ADIO: Ce a scris doctorul Ilie Vonica în scrisoarea pe care a lăsat-o

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.