media music awards

Ediția din acest an a galei de premii Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu. Anul acesta, este de așteptat ca în fața scenei să fie prezenți și mai multi oameni, ținând cont că, de această dată, intarea este liberă.

Cei mai de succes artiști ai momentului vor urca pe scena impozantă ridicată în Piața Mare a orașului pentru a fi premiați sau a cânta live piesele consacrate în ultimul an ori, în premieră, melodii noi cu potențial de a ajunge hituri naționale, cunoscând impactul major pe care îl are evenimentul muzical.

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmărit show-ul în Piața Mare și alte câteva milioane au vizionat în direct, sau în reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

Anul acesta, este de așteptat ca în fața scenei să fie prezenți și mai multi oameni, ținând cont că, de această dată, intarea este liberă. Media Music Awards devine singura gală de premii muzicale din România la care accesul publicului este gratuit, organizatori dorind să le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia să își vadă nestingherit artiștii favoriți.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.

Anul trecut, artiști de top au susținut recitaluri de excepție beneficiind de o tehnologie multimedia de ultimă generație: ecrane imense, de peste 100 de metri pătrați, jocuri de lumini, efecte pirotehnice, jocuri laser sincronizate, în premieră, prin computer, și sonorizare impecabilă.mma 2

Pe scena din Piața Mare au cântat Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project și Faydee.

Pe covorul oficial al ceremoniei, transformat anul trecut în Green Carpet din gazon, ca și mesaj ecologist, și-au făcut apariția și vedete din showbiz precum Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Carmen Negoiță, Tania Budi, Giulia Nahmany, DJ Wanda, cu toții dorind să ia parte la cea mai importantă gala de premii muzicale din România.

Media Music Awards este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Câștigătorii Media Music Awards 2013

Best Video – Andra feat What’s Up – K la Meteo

Best New Artist – What’s Up

Best Featuring – Smiley & Alex Velea – Cai verzi pe pereti / Dincolo de cuvinte

Fastest climber – Andra – Inevitabil va fi bine

Fans Like Award – LaLa Band și Connect-R

Best Group – Voltaj

Best Song – Alb Negru feat Rareș si Raflo – Mi-e sete de tine

Best Male – Alex Velea

Best Female – Andra

Best Dance – Connect-R – Love is the way

Best Hip Hop – Guess Who – Onoare

Best Rock – Holograf – Cât de departe

Best International – Low Deep T – Casablanca

Best comeback – Vama

Best Pop – Alb Negru feat Rares si Raflo – Mi-e sete de tine

Best Zonga – Carlas Dreams feat Inna – Pohui

Best Online Trilulilu – Loredana – Apa

Best Label – Cat Music

Premiul de excelenta – Holograf

Media Forest Award – Elena Gheorghe – Ecou

Kiss Award – Connect-R

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns