Ministerul Culturii caută manager pentru Muzeul Naţional Brukenthal. Mai rămâne Sabin Luca?

0 155

Ministerul Culturii organizează un concurs de management pentru Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu, data limită pentru depunerea planurilor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi fiind 7 iulie, se arată pe site-ul instituţiei.

Muzeul Naţional Brukenthal este condus de Sabin Adrian Luca, începând din data de 6 aprilie 2006.

Ministerul Culturii a anunţat, luni, pe site-ul propriu, că va organiza, la sediul său din Bucureşti, concursul pentru desemnarea managerului Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu.

Condiţiile de participare la concursul de management sunt următoarele: cel interesat trebuie să aibă cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene şi domiciliul în România; capacitate deplină de exerciţiu; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din următoarele domenii de licenţă: domeniul fundamental de ierahizare – ştiinţe umaniste şi arte; ramura de ştiinţă – istorie, domeniul de ierarhizare – istorie şi studiul patrimoniului, domeniul de licenţă – istorie; domeniul fundamental de ierahizare – ştiinţe umaniste şi arte; ramura de ştiinţă – arte, domeniul de ierarhizare – arte vizuale, domeniul de licenţă – arte vizuale; domeniul fundamental de ierahizare – ştiinţe umaniste şi arte; ramura de ştiinţă – studii culturale, domeniul de ierarhizare – studii culturale, domeniul de licenţă – studii culturale.

De asemenea, persoanele interesate de această funcţie trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor de minimum cinci ani, experienţă în management minimum trei ani sau pregătire în management. Totodată, persoanele candidate la acest post trebuie să nu fi suferit condamnări penale şi civile pentru fapte ce le-ar face incompatibile cu funcţia pentru care candidează.

În plus, candidaţii la această funcţie trebuie să nu deţină o funcţie de conducere la o altă instituţie din România şi trebuie să nu fi împlinit vârsta legală pentru pensionarea pentru limită de vârstă.

În perioada 8 – 10 iulie va fi realizată selecţia dosarelor, între 11 – 21 iulie vor fi analizate planurile de management (prima etapă), iar între 22 şi 28 iulie va avea loc a doua etapă, respectiv susţinerea planurilor de management în cadrul interviului.

Dosarele de concurs şi planurile de management pot fi depuse la sediul Ministerului Culturii până la data de 7 iulie, ora 16.00, la Compartimentul Managementul Instituţiilor de Cultură.

Sursa: mediafax.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.