FOTO SUBWAY deschide la Veștem primul restaurant drive-thru din România

0 810

În parteneriat cu Petrom, SUBWAY® intră pe segemntul restaurantelor drive-thru din România odată cu inaugurarea locației din Veștem (județul Sibiu). Restaurantul are o suprafață de 160 mp și este al 20-lea deschis în țara noastră.

SUBWAY® anunță colaborarea cu Petrom și propune sibienilor o gustare rapidă și proaspătă în primul restaurant SUBWAY® de tip drive-thru din România. Astfel, toții fanii SUBWAY® împreună cu toți conducătorii auto sunt invitați să viziteze noul restaurant SUBWAY® deschis în incinta stației Petrom Veștem, de la intrarea în orașul Sibiu.

Noul SUBWAY® este al doilea restaurant deschis în Sibiu și primul de tip drive-through din țară. Unitatea vine în sprijinul clienților grăbiți care doresc o alternativă pentru un prânz rapid. În acest sens, restuarantul este prevăzut cu un sistem de comandă modern și aparatură de ultimă generație care asigură servirea rapidă a clienților. Artiștii sandvișurilor sunt pregătiți să personalizeze gustările în funcție de preferințele fiecăruia, astfel încât toți fanii să se poată bucura de aceleași ingrediente în milioane de combinații delicioase.

”Din dorința de a simplifica drumurile clienților noștri și a economisi timpul petrecut în trafic, ne-am gândit să le oferim o gustare, la pachet cu alimentarea cu combustibil a autovehiculului. Personalul restaurantului a fost selectat în urma unui proces riguros de testare și este pregătit să onoreze un număr mare de comenzi într-un timp record, pentru a veni în sprijinul celor care își petrec o mare parte din zi în trafic”, a declarat Andrei Trifan, Development Agent SUBWAY® Romania.

Deschis non-stop

Restaurantul are o suprafață de 160 mp și este capabil să asigure servirea a peste 64 persoane zilnic. Restaurantul are un concept de design nou și modern denumit Decor Metropolitan și va fi deschis 24/7. Restaurantul SUBWAY® este amplasat într-o locație strategică, la intrarea pe autostrada Sibiu-Nădlac, una dintre cele mai importante autostrăzi, cu un trafic ce depășește un million de autovehicule zilnic.

În plus, parteneriatul cu Petrom oferă un atuu datorită numărului ridicat al șoferilor care se pregătesc de drum și opresc pentru alimentare.SUBWAY Sibiu

Inaugurarea noului restaurant marchează al 20-lea restaurant SUBWAY® din România și urmărește ruta internațională de dezvoltare a rețelei de restaurante, care în curând va depăși 42.000 de restaurante deschise la nivel mondial.

Al 20-lea restaurant din rețea

SUBWAY® înțelege și promovează consumul alimentelor proaspete și oferă acum ocazia de a lua la pachet rezerva de energie, pentru orice moment al zilei. Restaurantul drive-thru din Sibiu este deschis zilnic, 24/7 și oferă aceeași gamă variată de combinații și ingrediente.

Din 2012, când compania a deschis primul său restaurant în București, SUBWAY® a continuat să se extindă, ajungând la 20 restaurante în cele mai importante orașe din întreaga țară precum: Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Suceava și Sibiu.SUBWAY Sibiu 3

SUBWAY® este prezent în România din 2012, când a deschis primul restaurant în București. În prezent, SUBWAY® are cea mai mare rețea de restaurant din lume, iar în România numără

20 de restaurante în București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Ploiești, Pitești, Sibiu și Suceava, continuând direcția de extindere.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.