Ediție jubiliară ”În Ton cu Viața” cu fashion blogger-ul Cristina Plăian, luni ora 9.00 pe Ora de Sibiu TV

131

Emisiunea ”În Ton Cu Viața” a ajuns la a 10-a ediție, una aniversară pentru show-ul produs de Komma-Media și difuzat exclusiv în mediul on-line de Ora de Sibiu. Alexandru Bica are invitați pe psihologul Aniela Sârbu, florarul Tobias Loris și fashion blogger-ul Cristina Plăian.

Daca tot suntem in plin Campionat Mondial de Fotbal, in editia cu numarul 10 a emisiunii In ton cu viata vom vorbi despre … Ati ghicit! Despre pasiuni. Mai precis despre cele cu stil.

In DEX pasiunea este definita ca o stare afectivă deosebit de intensă și durabilă pentru cineva sau pentru ceva.

Avem sau nu pasiuni cu stil? Spunem ,,cu stil” pentru ca in zilele noastre timpul trece atat de repede, incat de multe ori nu prea avem timp sa ne exploatam pasiunile sau macar sa le cunoastem…

Alexandru Bica va incerca sa afle dacă ele există sau nu alaturi de invitatii sai.

VEZI AICI A VIII-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Vom afla de la psihologul Aniela Sârbu care sunt diferentele intre hobbyuri si pasiuni si cum sa ne cautam timpul necesar pentru a profita de ambele.

VEZI AICI A 9-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”ton cu viata (5)Apoi il vom cunoaste pe Tobias Loris, un florar binecunoscut din inima Ardealului, care, cu multă migală si pasiune, le-a făurit vedetelor aranjamentele florare in repetate randuri şi a ajuns astfel cunoscut in lumea larga.

VEZI AICI PRIMA EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”ton cu viata (6)In rubrica ,,Discutii (In ton cu viata)” Alexandru a invitat-o la o plimbare prin parcul Sub Arini pe Cristina Plaian, un fashion blogger foarte activ si recunoscut in spatiul virtual.

Cristina reuşeşte prin gratie si feminitate în vremuri grele să aibă şi să întreţină o pasiune cu stil si anume cea pentru jurnalism si moda in egala masura.ton cu viata (1)

VEZI AICI A II -A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Despre În Ton cu Viața

Un proiect de televiziune care iese din tiparul emisiunilor locale cu care ati fost obișnuiti la Sibiu. 30 de minute, 5 rubrici montate şi dezbateri dinamice filmate în format Full HD.

VEZI AICI A III-A EDIŢIE A EMISIUNII “ÎN TON CU VIAŢA”

În spatele acestui proiect stă echipa de producţie Komma Media, din care fac parte jurnalişti profesionişti cu ani de experienţă în mass media, dar şi cu o aparatură TV pe măsură.

VEZI AICI A IV-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

Emisiunea este difuzată weekend de weekend în grila de programe a televiziunilor Tv Nova Braşov, Tv Tele3 Gorj, Tv Total Vaslui, West Tv Arad, Ştii Tv Mureş, Prahova Tv şi Tv Sibiu.

VEZI AICI A V-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

On-line exclusiv pe ORA DE SIBIU!

VEZI AICI A VI-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

DISCLAIMER: EMISIUNEA POATE FI PRELUATA SI DIFUZATA DOAR DE CATRE TELEVIZIUNILE PARTENERE SI DE CATRE SITEUL www.oradesibiu.ro

VEZI AICI A VII-A EDIȚIE A EMISIUNII ”ÎN TON CU VIAȚA”

VEZI ”IN TON CU VIAȚA” – EDITIA NR. 10, LUNI, 30 IUNIE, ORA 9.00

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.