Cum va fi vremea în Sibiu până în 9 iulie. Iată previziunile meteorologilor!

0 168

Meteorologii de la ANM au realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 30 iunie – 13 iulie, pentru toate regiunile din ţară. Sibienii vor avea parte atât de soare cât și de ploi în această perioadă.

Pe parcursul primei săptămâni, media temperaturilor maxime se va situa între 22 de grade – în data de 1 iulie, şi 29 de grade – în 6 iulie. În cea de a doua săptămână, temperaturile nu vor mai avea variaţii importante, iar în medie vor fi cuprinse între 26 şi 28 de grade. Media valorilor termice nocturne va oscila între 10 grade – în 2 şi 5 iulie şi 14 grade – la începutul săptămânii viitoare.

Probabilitatea de ploaie va fi redusă în data de 2 iulie şi în perioada 4 – 6 iulie. În restul intervalului vor fi averse, pe arii mai extinse în 30 iunie, 1 iulie, 3 iulie, dar şi în intervalul 7 – 9 iulie.

LA MUNTE

În prima parte a intervalului, mediile temperaturilor maxime vor avea oscilaţii de la 14 grade în data de 1 iulie, până la 20 de grade în zilele de 30 iunie, dar şi în 5 şi 6 iulie. În cea de a doua parte a intervalului, maximele vor fi relativ constante, în jurul valorii de 20 de grade. Minimele termice vor avea oscilaţii asemănătoare. Cel mai rece va fi în dimineaţa zilei de 2 iulie, când vor fi medii de 6…7 grade, iar în dimineţile cele mai calde se vor înregistra în medie 11…12 grade.

Vor fi averse aproape în fiecare zi, dar mai ales în zilele de 30 iunie, 1 iulie, 3 iulie, dar şi în perioada 7 – 9 iulie.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.