Final pentru Festivalul Internațional HermannstadtFest. Ei sunt câștigătorii!

0 181

A doua ediție a Festivalului Internațional pentru Copii și Adolescenți HermannstadtFest s-a bucurat de un enorm succes! Au participat 150 de concurenți din 19 județe ale țării, precum și din Olanda și Republica Moldova.

Festivalul este organizat de Palatul Copiilor Sibiu și Asociația „David Petrovich pentru Copii”, în parteneriat cu Biblioteca Județeană Astra și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, cu sprijinul Consiliului Local Sibiu.

Evenimentul este susținut și promovat de Radio România Regional.

Președintele de Onoare al Festivalului și Președintele Juriului a fost binecunoscutul compozitor Adrian Ordean. Din juriu au mai făcut parte: Oana Andra – Prim-solistă a Operei Naționale București, Dida Drăgan – Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Bogdan Dragomir – realizator programe radio, Daniel Vecsei – Director al Palatului Copiilor Sibiu, Radu Nechifor – profesor și interpret-naist, Sergiu Cipariu – etnograf și solist de muzică populară, Adina Sima – profesor de Canto și solistă de Musical, Victoria Ghinescu – solistă de muzică ușoară.

Câștigătorii celor trei Mari Trofee ale secțiunilor Festivalului au fost:

Rafael Bobeică din Chișinău, Rareș Mariș din Cluj-Napoca și Popliuc Nicole din Iași.

Concurenții din Sibiu au obținut și ei rezultate frumoase: Premiul I – Cătălina Dumitrean, Premii II – Gabriela Nistor, Cristian Bruda și Bianca Stoiță, Premii III – Victor Grigorescu și Andra Neagu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.