Lucrări în Sibiu: Acces pe Xenopol doar dinspre Mitropoliei. Încep reparații pe Coposu și Alba Iulia

0 204

Lucrările pe strada Tribunei şi bulevardul Corneliu Coposu continuă. Încep lucrări la reţeaua de apă pe strada Ogorului şi Şoseaua Alba Iulia.

Pe strada Tribunei, lucrările de reabilitare pe tronsonul dintre strada Mitropoliei şi strada Al. Xenopol se apropie de finalizare. De luni, 7 iulie vor începe lucrările şi pe tronsonul dintre strada Alexandru Xenopol şi strada Nicolae Bălcescu. Această porţiune va fi închisă traficului până în 15 septembrie. Remintim faptul că pe această stradă sunt prevăzute lucrări la reţele, modernizarea trotuarelor şi a carosabilului.

Sibienii care locuiesc pe strada Alexandru Xenopol sau cei care doresc să ajungă în parcarea de pe această stradă vor putea intra dinspre strada Mitropoliei.

Lucrările la reţelele de apă şi canalizare continuă şi pe Bulevardul Corneliu Coposu. În perioada 15 iulie – 14 noiembrie constructorul va înlocui reţelele pe porţiunea dintre strada Lector şi strada Pompeiu Onofreiu, afectând astfel şi sensul giratoriu de la intersecţia cu străzile Constituţiei şi Hermann Oberth. Lucrările se vor realiza sub trafic, dar se va circula în condiţii de şantier, cu reducerea unei benzi de circulaţie.

Încep lucrări la reţelele de apă şi canalizare pe strada Ogorului şi pe şoseaua Alba Iulia. Perioada avizată de Comisia de Circulaţie pentru desfăşurarea lucrărilor este din 15 iulie până în 1 octombrie, incluzând repararea suprafeţei carosabile afectată în urma lucrărilor. Pe şoseaua Alba Iulia lucrările vor fi efectuate sub trafic şi vor afecta banda de lângă axul drumului pe fiecare sens de mers.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...