furt hot talhar

Autorul mai multor infracţiuni comise cu violenţă a fost reținut de polițiștii sibieni. Bărbatul în vârstă de 31 de ani este din județul Brașov și a reușit ”performanța” să jefuiască 3 persoane în câteva minute pe strada Rahovei.

 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea a 4 infracţiuni de tâlhărie calificată şi bănuit de săvârşirea a încă unei astfel de fapte. 3 infracţiuni au fost sesizate în decurs de 15 minute, poliţiştii reuşind identificarea autorului în scurt timp.

 

În data de 18 iulie a.c., în intervalul 22.03 – 22.18, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la faptul că trei persoane au fost victime ale unor infracţiuni comise cu violenţă. Victimele au reclamat faptul că au fost agresate de o persoană de sex masculin în timp ce se deplasau pe str. Rahova din municipiul Sibiu, fiindu-le sustrase diferite bunuri.

 

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie, din primele cercetări rezultând faptul că acelaşi autor a comis toate cele 3 fapte.

 

Patru echipaje ale Poliţiei Municipiului Sibiu, sprijinite de un echipaj al Poliţiei Locale şi I.J.J. Sibiu, au patrulat pe str. Rahova şi pe străzile adiacente, astfel că, în mai puţin de o oră, bărbatul suspectat de săvârşirea acestor fapte a fost identificat şi reţinut. Asupra bărbatului au fost identificate bunurile sustrase victimelor, respectiv telefoane mobile, ochelari de soare, obiecte de îmbrăcăminte.

 

Bărbatul suspectat de săvârşirea faptelor (în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Braşov) a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu – Secţia 1 Poliţie, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate fiind stabilit faptul că este principalul suspect al unei fapte similare comise în data de 16 iulie a.c., dată la care, prin folosirea violenţei, a deposedat de bunuri o tânără.

 

Având în vedere cele constatate s-a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore, în data de 20.07.2014 fiind prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Sibiu a dispus împotriva sa punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la infracţiunea de tâlhărie calificată, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 32 Cod penal raportat la art. 234 alin.1 lit. d.) cod penal şi art. 234 alin. 1 lit. d.) cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal.

 

În continuare sunt desfăşurate cercetări în vederea probării unei a 5-a fapte comise de suspect.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns