SUPER CONCURS – Câștigă un zbor cu avionul deasupra Sibiului!

0 315

Ora de Sibiu și Airfield Festival te invită să participi la un concurs extrem de atractiv. Intră în cursa pentru câștigarea unui zbor cu avionul deasupra Sibiului și Cisnădiei.

Premiul pus la bătaie de site-ul nostru este oferit de AIRFIELD FESTIVAL, festival care se va desfășura între 1-3 august pe Aerodromul Măgura de lângă Cisnădie și care este este cel mai tânăr festival din Sibiu și propune un concept nou, care combină muzica electro, cu agrementul, turismul și sporturile extreme.


AIRFIELD FESTIVAL se desfășoară într-un adevărat paradis verde și se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare.

Vor fi amplasate două scene, două zone de food & drinks, o zonă de parcare, o zonă de camping cu facilități, o zonă de activități distractive, un centru de informare turistică și spaţii destinate demonstraţiilor practice aeronautice.

Cum participi la concurs

Ca să intri în cursa pentru câștigarea unui zbor cu avionul deasupra Sibiului și Cisnădiei trebuie să urmezi următorii pași.

Dai click pe poza de mai jos, iar apoi apeși LIKE la pagina de Facebook Ora de Sibiu și distribui poza pe ”wall”-ul tău!<a

După ce intri în cursa pentru premiu urmărește www.oradesibiu.ro ca să vezi dacă ai câștigat. Extragerea la sorți va avea loc în data de 30 iulie!

BAFTĂ!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...