bazinul olimpia

O inregistrare video arată că fetița de zece ani care a căzut de pe trambulina de 5 metri a Bazinului Olimpia a fost împinsă de un băiat.

Scene dramatice la Sibiu.

O fetiță de 10 ani a fost împinsă de pe o trambulină de sărituri la un bazin de înot din oraș.

Aceasta s-a dezechilibrat și s-a lovit de marginea bazinului în loc să ajungă în apă și asta după ce instructorul de înot nu a supreavegheat copiii.

Fetița este acum grav rănită în spital, iar părinții cer socoteală vinovaților și asta pentru că minora nu avea ce să caute pe trambulina de sărituri în timp lecțiilor de înot.

VEZI VIDEO ȘI FOTO cu tragedia de la Bazinul Olimpia. Ce spune fetița căzută de la 5 metri și imagini cu nenorocirea produsă (IMAGINI IMPRESIONANTE)

Tragedia s-a petrecut miercuri seara, când fata era la cursurile de inot la Bazinul Olimpia.

Pe camerele de supraveghere se observă cum fetița a dat să sară în apă, dar s-a răzgândit.

VEZI SI: ACCIDENT GRAV LA BAZINUL OLIMPIA: O fetiță de 10 ani este in stare grava la spital

Părinții fetei sunt deranjați de faptul că minora a fost lăsată să ajungă într-o zonă în care nu avea ce căuta.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=k85hSTFYYGU”]

Join the Conversation

5 Commentarii

Lasă un răspuns

 1. In primul rand nici nu sunt domnisoare si eu stiu foarte bine ce vorbesc. Ca au grija spui, dar ca nu predau lectii in legalitate, ca spui? Ai vazutvreun parinte ce a primot chitanta de la ele, sau macar tu ai primit daca a avut grija de copilul tau? Sau esti una dintre ele care comentezi? Se vor face cercetari si vor raspunde.

 2. Dramatic accident, acest copil si-a incheiat cariera spotiva mult dorita NUMAI DIN CAUZA DOAMNELOR ANTRENOARE. Copii de la inot nu au ce cauta in bazinul de sarituri. Ei nu stiu sa sara si nici cum sa cada in apa.Cele doua DOAMNE ANTRENOARE de inot de la CSM Sibiu obisnuiau sa lase copii la acele trambuline de la inceputul carierei lor de cand au format grupa de performanta cu vreo 6 ani in urma.Copii de la performanta inot care mai fac sau care au facut stiu bine acest lucru. Asta era rasplata celor care mergeau bine in antrenament – la joaca pe trambulinele deteriorate, indiferent de inaltimea trambulinei.
  Cu ceva ani in urma aceste doua DOAMNE ANTRENOARE pentru ca un sportiv a raspuns urat in ora de antrenament a fost pedepsit, obligat sa sara de la trambulina de 5 metri. Sportivul sa urcat pe acea trambulina si apoi sa razgandit avea rau de inaltime,atunci a fost obligat sa sara sau nu-l mai primeau la inot.Copii mai mari de la performanta cunosc bine acest incident. La cateva luni sportivul a parasit clubul practicand incontinuare inotul cu performante frumoase la nivel national.

 3. Ce incerci sa faci aici? Anti? In primul rand . Domnisoarele au mare grija de copii de la initieri. Sa ca. Nu te mai da rotund pe aici ca nu esti deloc. Si de unde stii tu cati bani ia si ca nu plateste impozit…? Ai controlat cumva, ceva?

 4. Atentie mare pt. cine vrea sa ia atitudine:
  Cele doua doamne antrenor Raulea Raluca si Stroia Mirela activeaza de foarte multi ani in cadrul bazinului FARA NICI UN FEL DE AUTORIZATIE, fara nici un fel de acte si fara a avea vreo societate sa un PF, in consecinta, nici chitante nu taie parintilor pt. cei 120 lei pt. 10 sedinte.
  Ele sunt angajate cu jumatate de norma la Clubul Sportiv Municipal de unde inchiriaza lunar un culoar cu 2000 lei bani pt. care primesc chitanta de la CSM. Insa chitanta este taiata de CSM pe numele Raulea Raluca, simplu. Ele incaseaza de la parinti mult mai multi bani pt. care nu elibereaza chitante si nu platesc impozite. Mai departe, ele activeaza fara nici un fel de acte in regula. Sunt un pericol pt. copii!!!!!!
  Ce veti descoperi, va veti cruci. Aviz JURNALISTILOR CE VOR SA CERCETEZE!!!!!