115509 thumb

Blanche Dumas a fost o prostituata cu trei picioare, care era extrem de cautata de barbati.

Femeia s-a nascut pe insula Martinique in anul 1860, dintr-un tata francez si o mama de rasa necunoscuta. Cu toate acestea, cand a venit pe lume, a socat doctorii dupa ce s-a descoperit ca avea un al treilea picior in dreptul vaginului, chiar daca celelalte doua era normale, potrivit The Human Marvel.

Mai mult, pelvisul ei era mai mare decat cel al femeilor normale, avea organe genitale duble, doua vezici urinare si doua intestine, toate functionale. In acelasi timp, documentele medicale spun ca libidoul ei era extrem de crescut, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care a ajuns prostituata dupa ce s-a mutat la Paris.

Chiar daca cel de-al treilea picior nu avea talpa flexibila, se spune ca Blanche putea sa il miste din genunchi. Mai mult, exista un moment special din viata ei care a fost mediatizat, acel in care “Dos Santos”, un barbat cu trei picioare, a ajuns la Paris. Tanara s-a dus l-a el si i-a propus o partida de sex, tanarul acceptand cu placere, ca apoi sa povesteasca experienta.

Vezi FOTO PE: bizar.caplimpede.ro

gplus

>>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu