csu s-a înțeles cu românul flavius lăpuște și lituanianul gediminas zyle

Clubul sibian a parafat două noi transferuri. Românul Flaviu Lăpuște a semnat cu CSU Atlassib și va evoula în sezonul viitor la Sibiu. Și Gediminas Zyle va juca din toamnă la gruparea noastră, conform csusibiu.ro.

După transferul lui Seals și prelungirea contractelor lui B.J., Bojovic și Calotă, CSU a reușit să ajungă la înțelegeri cu încă doi jucători.

Astfel lituanianul Gediminas Zyle a semnat aseară contractul cu CSU Altassib Sibiu și va juca aici în următorul sezon. ”Sunt foarte bucuros să fac parte din această echipă și abia aștept să încep treaba la Sibiu”, spune jucătorul, care va sosi la Sibiu în data de 17 august.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani, are 2,10 metri înălțime și a evoluat în trecut la mai multe echipe din Lituania, dar și în Spania la Azpeitia.

De asemenea clubului nostru a ajuns la o înțelegere și cu Flavius Lăpuște, jucătorul român urmănd să evolueze și el la CSU pentru un sezon.

Jucătorul a evoluat sezonul trecut la BC Timișoara.

”Mai suntem în discuții cu alți doi jucători pe care sperăm să îi putem aduce la echipă. Vom anunța numele lor doar atunci când vor semna, prin intermediul site-ului nostru oficial”, spune Mircea Vulc, președinte executiv la CSU Atlassib Sibiu.

Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu