Poliţia Judeţului apelează la cetăţeni | Două minore au dispărut, le-aţi văzut?

117

În dimineaţa zilei de 28 iulie a.c., familiile a două minore domiciliate în localitatea Ghijasa de Sus au sesizat Postul de Poliţie Alţâna cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a fiicelor lor minore.

Cele două minore – IORDAN ELENA SIMONA, în vârstă de 13 ani şi HIRLAUANU PETRONELA-SIMONA, în vârstă de 16 ani au plecat voluntar de la domiciliu, împreună, fără a mai reveni. Din primele verificări efectuate, poliţiştii sibieni au stabilit faptul că cele două minore au plecat de la domiciliu în data de 10.07.2014, în jurul orei 0500.

Semnalmente:

IORDAN ELENA SIMONA: înălţime 1-50-1,60, greutate aprox. 55 kg., ochi căprui, faţă ovală, ten măsliniu, păr vopsit blond cu şuviţe roşii, constituţie atletică. La data plecării, minora era îmbrăcată cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare roz, pantalon tip jeans de culoare albastră şi pantof tip balerin de culoare roz.

HIRLAUANU PETRONELA SIMONA: înălţime 1,50-1,55, greutate aprox. 45 kg., ochi căprui, faţa ovală, ten măsliniu, păr vopsit roşu, constituţie slabă. La data plecării, minora era îmbrăcată cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare roz, pantalon tip jeans de culoare albastră şi purta pantof tip sabot alb.

Din păcate, familia nu a putut furniza fotografii cu cele 2 minore.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la cele 2 minore sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul deUrgenţă 112.

Tags: copii disparuti, disparute de la domiciliu, minore disparute, Nova TV

Del.icio.us

delicious

TweetThis

tweet

Digg

digg

>>mergi la sursa articolului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.