Daca ai cel putin zece clase, Kaufland te angajeaza urgent in Bucuresti, Ploiesti, Bacau, Carei, Calarasi, Galati, Sighetu Marmatiei, Suceava, Radauti, in aceasta perioada.

Vezi oferta de munca valabila acum la Kaufland:

Kaufland angajeaza un manipulant marfa la Ploiesti

Esti potrivit pentru acest post daca ai minimum 10 clase, nu ai antecedente penale, esti dispus sa muncesti in schimburi, esti rezistent la stres, poti munci intr-un ritm alert, esti corect si responsabil.

Pana pe 17 august se primesc candidaturi pentru postul ofertat de Kaufland.

Kaufland angajeaza coordonatori de distributie presa.

Daca locuiesti intr-unul din orasele: Bucuresti, Bacau, Carei, Calarasi, Galati, Sighetu Marmatiei, Suceava, Radauti, esti dispus sa muncesti pe teren, 10 ore pe saptamana, mai ales la sfarsit de saptamana, atunci ai sanse mari sa fii recrutat in acest post.

Pana pe 31 august se primesc CV-uri pentru postul disponibil acum la Kaufland.

Kaufland angajeaza un operator PC la Ploiesti.

Te califici pentru acest post daca ai cel putin studii medii, ai cunostinte comerciale, cunostinte de operare PC, ai spirit de echipa, esti flexibil, dispus sa muncesti in schimburi, esti responsabil, poti lucra intr-un ritm alert si cu un volum mare de munca. Sunt avantajati la angajare candidatii care au mai lucrat cu SAP.

21 august este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Kaufland.

Kaufland angajeaza un functionar la Ploiesti.

Esti eligibil pentru acest post daca esti cel putin student, ai bune cunostinte de limba engleza si/sau de limba germana, ai cunostinte solide de Excel, esti flexibil si, preferabil, ai mai lucrat in achizitii.
Kaufland angajeaza si in Bucuresti un functionar.

Candidatul potrivit pentru acest post este student in ultimul an sau absolvent de studii superioare cu profil economic, are cunostinte bune de limba germana si/sau engleza, are cunostinte solide de Word si Excel, este flexibil si, preferabil, are experienta in domeniul achizitiilor.

23 august este termenul-limita de primire a CV-urilor pentru >>>mergi la sursa articolului

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns