radar
Foto Arhivă

Serviciul Rutier Sibiu acţionează pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative şi le recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie. 746 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti în utimele trei zile, 542 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru depăşirea regimului legal de viteză.

În vederea reducerii numărului şi consecinţelor accidentelor rutiere precum şi în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto referitor la respectarea regimului legal de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile meteo-rutiere, în perioada 1-3 august la nivelul judeţului Sibiu au fost desfăşurate acţiuni preventive pe această linie.

În urma acţiunii au fost aplicate 746 de sancţiuni contravenţionale şi ridicate în vederea suspendării 35 de permise de conducere. Totodată, au fost constatate 16 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii au sancţionat 542 de conducători de autovehicule care nu au respectat regimul legal de viteză şi au ridicat în vederea suspendării 18 permise de conducere pentru depăşirea regimului legal de viteză cu peste 50 km/h.

Alte 7 permise de conducere au fost suspendate pentru depăşire neregulamentară iar 3 pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate.

Serviciul Rutier atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor rutiere şi le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, şi cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere.

Comentariul meu

Lasă un răspuns