arini fest1

Proiecții de film, spectacole de sunet și imagine, activități recreative, picnicuri în natură, de asta au avut parte toți cei care au decis să-și petreacă weekendul la Arini Fest Cinema. Prima ediţie a evenimentului a avut loc în perioada 8-10 august în Parcul Sub Arini din Sibiu.

 

Peste 3000 de sibieni au răspuns pozitiv invitației organizatorilor de a petrece un weekend întreg în natură și s-au bucurat din plin de programul de filme și evenimente.

 

Evenimentul a adus un concept nou în peisajul cultural al orașului Sibiu, reușind prin identificarea unui loc de desfășurare ideal pentru o proiecție de film – pârtia de săniuș din Parcul Sub Arini – prin intervenții simple în spațiul de eveniment, filme interesante și muzică bună, să atragă un public de calitate și să creeze o atmosferă relaxantă pe tot parcursul Festivalului.

 

“Prima ediție a evenimentului Arini Fest Cinema s-a bucurat de un mare succes. Sibieni de toate vârstele au ales să petreacă alături de noi în Parcul Sub Arini. Activitățile pentru copii și proiecțiile de film au fost extrem de apreciate și sperăm că popularitatea Arini Fest Cinema va fi din ce în ce mai mare și că în scurt timp va deveni un punct important pe harta culturală a Sibiului.”, a declarat Vlad Velcu, coordonatorul evenimentului.

arini fest2

În timpul zilei, sibienii s-au relaxat în mijlocul naturii, citind o carte sau ascultând muzică ambientală. Spaţii speciale au fost pregătite în acest scop, zone de relaxare cu şezlonguri şi balansoare. Cei mici au avut şi ei parte de un program special de activităti recreative dimineaţa, printre care ateliere de colorat şi modelat, desfăşurate în mini castele, în jurul toboganelor și a tunelurilor gonflabile.

arini fest 3

De la ora 21.00, timp de 45 de minute, in fiecare seara, atmosfera a fost animată de CAMPSAUVAGE, iar de la ora 21:45, Woody Allen a încântat spectatorii cu trei comedii de excepție: Din dragoste pentru Roma, Ce-o fi o fi sau Miezul noptii în Paris.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns