autostrada

CNADNR va plăti 4,53 milioane lei (1,02 milioane euro), cu TVA, pentru servicii de pază a patrimoniului a 183 de kilometri de autostradă, pe o perioadă de un an, în cadrul a şase contracte atribuite în perioada 30 iulie – 6 august. Un milion de lei se cheltuie numai pentru autostrada Sibiu – Orăștie.

 

Serviciile pentru lotul 2 al autostrăzii Orăştie – Sibiu (19,8 km) au fost adjudecate de firma Axis Security în baza unui contract de 546.799 lei.

Pentru primul lot al acestei autostrăzi, de 22,2 km, a fost selectată firma WBC Box Guard, care va încasa 550.566 lei.

Paza urmează să fie asigurată fără întrerupere, modul de organizare şi schimburile fiind decise de prestatori.

NU RATA: Super eveniment în Pădurea Dumbrava! Poftiți la SIBIUL DE ODINIOARĂ!

Potrivit datelor din caietele de sarcini, CNADNR solicită pentru fiecare tronson de autostradă până la trei echipaje mobile, cât şi posturi fixe, în unele cazuri. Serviciile ar urma să fie asigurate de un număr de 40 de posturi, dintre care 22 pentru agenţi de pază şi 18 pentru şoferi.

Pentru patrulare, echipajele vor fi formate din două persoane (conducător auto şi agent de pază), iar paza fixă va fi asigurată de un singur agent.

Firmele de profil vor trebui să prevină furturile sau deteriorările, precum şi depozitarea gunoaielor pe autostradă şi în zonele de siguranţă.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns