Fanii pot să voteze din nou la Media Music Awards Sibiu 2014. Uite ce artiști puteți vota!

1 214

Cea mai importantă gală de premii muzicale din România, Media Music Awards, revine la Sibiu în această toamnă. Publicul ascultător are din nou ocazia de a-şi vota artistul sau trupa preferată pentru unul din titlurile oferite în fiecare an în cadrul evenimentului.

Pe pagina de Facebook a galei de premii, fanii îşi pot vota preferatul la categoria „Fans Like Award”. Doritorii au de ales între 55 dintre cele mai importante şi rezonante nume ale industriei muzicale româneşti din acest moment.

Dintre trupele participante la concursul care le poate aduce acest titlu îi amintim pe 3 Sud-Est, Akcent, Alb Negru, BUG Mafia, Cargo, Deepcentral, Fly Project, Paraziţii, Voltaj, Vama şi Vunk. În aceeaşi categorie de vot, „Fans Like Award”, cei interesaţi pot să voteze şi celebrităţi precum Alina Eremia, Alexandra Stan, Anna Lesko, Anda Adam, Andra, Ellie White, Guess Who, Marius Moga, Nicole Cherry, Lidia Buble, Lora şi Loredana Groza.

Paleta artistică de anul acesta se prezintă cu o varietate mult mai mare de artişti, atât personalităţi nou apărute în showbiz, cât şi artişti consacraţi. Fanii îi pot vota accesând direct https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086. “Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota.

Nominalizații și câștigătorii celorlalte categorii sunt deciși în funcție de numărul de difuzări media din anul precedent, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest. Câștigătorii sunt premiați astfel în mod transparent.

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, în Piața Mare din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Andreea scrie

    Eu am votat cu Marius Moga.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.