fbpx

Trilok Gurtu vine la Sibiu, la prima ediție Mozaic Jazz Festival

119

În paleta culturală a româniei îşi face debutul anul acesta un nou festival creat pe gustul ascultătărilor de Jazz. Mozaic Jazz Festival, se va desfășura în perioada 14 – 16 noiembrie 2014 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, cu o idee simplă, dar de mare efect. Evenimentul se axează în primul rând pe calitatea artiștilor și trupelor participante şi, bineînţeles, pe experiența de neuitat oferită publicului.

Primul headliner

Primul invitat mare anunțat este “Trilok Gurtu Band”. Trilok Gurtu este unul dintre cei mai mari percuționiști de jazz și world music ai tuturor timpurilor. În cariera sa de peste patruzeci de ani a colaborat cu artiști precum: John McLaughlin, Joe Zawinul, Jan Garbarek, Don Cherry, Bill Evans, Pharoah Sanders, Dave Holland, Zakir Hussain, Neneh Cherry și mulți alții. La evenimentul de la Sibiu pe care îl onorează cu prezenţa, Trilok Gurtu va veni însoțit de bandul său.

Pentru mai multe detalii în legătură cu principalul invitat la Mozaic Jazz Festival puteţi accesa pagina: http://www.trilokgurtu.net/

Line Up

Mozaic Jazz Festival va oferi publicului participant o atmosferă jazz-istică completă, cu un line-up de șase trupe.

“Părând a fi un festival exclusivist în abordarea numărului redus de trupe și spații de desfașurare, Mozaic Jazz Festival își propune să creeze atmosfera propice desfășurării fiecărui concert atât prin producția scenică, designul luminilor, calitatea sunetului cât și prin experiența periferică oferită publicului încă de la intrare.” a declarat Silviu Scrob, directorul festivalului.

Biletele

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas și Cărturești, la Sala Palatului și on-line pe www.eventim.ro. Prețul unui bilet va fi de 70 lei/zi și 170 lei/abonament festival cu reduceri aplicate pentru elevi, studenți și pensionari.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.