Vernisaj de excepție la Turnul Sfatului din Sibiu

175

Vernisajul expoziţiei „ABSTRACT“  va avea loc sâmbătă, 23 august 2014, la ora 12.00, în Turnul Sfatului. Expoziția este semnată de artistul Bernardo Federico Neumann.

 

Prezent la Sibiu în juriul care desemnează câştigătorii Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, artistul argentinian Bernardo Federico Neumann va expune în Turnul Sfatului o parte din colecţia “Abstracción Surrealista”.

Operele sale de artă nu sunt altceva decât expresia unui suflet luminos, pasionat şi plin de viaţă, fiind într-o continuă schimbare determinată de o relaţionare directă cu dorinţele publicului. Acestea pot fi descrise ca un stil abstract combinat cu o expresie ireală a lucrurilor care ne înconjoară.

Expoziția face parte din evenimentele adiacente organizate în cadrul Salonul Internaţional de Artă Fotografică, ediţia a XVI-a, Sibiu 2014 proiect cultural finanţat de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu Consiliul Judeţean Sibiu, Ministerul Tineretului şi Sportului şi S.C. Dekorame s.r.l.

Expoziţia rămâne deschisă publicului până în data de 31 august 2014.

IMG_2559

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.