fbpx

Clubul Sportiv SUPERPRO ROMÂNIA și-a anunțat lotul de luptători profesioniști ai clubului sibian! Iată care sunt luptătorii din primul rând

0 263

Clubul Sportiv SUPERPRO ROMÂNIA și-a anunțat în sfârșit lotul de luptători profesioniști ai clubului sibian. Anunțul a venit în cadrul evenimentului din magazinul Dedeman din Sibiu, inițiat de Alex Baciu.

 

 

Alex Baciu, manager şi pro¬motor internaţional al Clubului, a organizat evenimentul cu scopul de a antrena publicul, aducând în prim plan sportivii din prima linie ai SUPERPRO ROMÂNIA, Răzvan Tudora  (12 W, 2 L, 0 D), Anghel Cardos  (28W-4L-1) și Sorin Tănăsie, Campion Mondial la Box amatori și Campion European la Box profesioniști.

În același timp, noua generație de sportivi este determinată să ardă etapele, astfel că tinerii și ambițioșii sportivi le calcă pe urme celor deja consacrați, precum Campionul Mondial și deținătorul centurii greilor în Glory WS, olandezul Rico “The Prince” Verhoeven și amintim aici câteve anume importante precum: Paul Neagu, Andrei Pop, Cosmin Cornea, Nicu Ioan Radu, Călin Boroș și Răzvan Dăncăneț.

SuperPro 1

La evenimentul de sâmbătă au luat parte și sportivi ai altor cluburi aflate sub umbrela SUPERPRO ROMÂNIA: Centrul Tengu Cluj, SUPERPRO Satu Mare și M-Box Club Timișoara. Printre invitații speciali prezenți la eveniment, il amintim pe Midorag Olar, luptătorul activ pentru o perioadă chiar în Sibiu.

SUPERPRO ROMÂNIA este o asociație sportivă care promovează sporturile de contact precum kickbox, muay thai și MMA la cel mai înalt nivel.

„Clubul sibian a programat pentru data de 8 noiembrie 2014 un eveniment de proporții, în care vor lupta nume sonore de pe scena internatională de kickboxing și Mixt Martial Arts (MMA) și care va beneficia de o acoperire impresionantă la nivel global (peste 50 milioane de telespectatori), fiind difuzat în România, în Europa prin Eurosport, în China, Rusia, Croația, Azerbaidjan”, a declarat Alex Baciu, din partea SUPERPRO ROMÂNIA.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.