Cum funcționează Primăria Sibiu atunci când primarul Iohannis e în campanie. Vezi cine îi ține locul!

0 130

Klaus Iohannis se află într-o perioadă de precampanie, în care colindă ţara în lung şi-n lat pentru a se întâlni cu activul de partid, dar şi cu simpatizanţii.

 

Activitatea politică poate să o îngreuneze pe cea administrativă, iar programul lui Iohannis va fi din ce în ce tot mai încărcat până pe 2 noiembrie.

 

După modelul lui Victor Ponta, şi primarul Sibiului a delegat din responsabilităţi către viceprimari. Pentru mai multe detalii, am solicitat o explicaţie oficială de la Primăria Sibiu.

„Primarul Klaus Iohannis comunică în continuare foarte eficient cu toți șefii de servicii din cadrul administrației locale, inițiind sau avizând proiectele propuse de fiecare serviciu. De asemenea, domnia sa este la curent cu desfășurarea acestor proiecte. Primarul semnează în continuare documentele din mapă și participă la ședințe interne ale Primăriei Sibiu. Prin urmare, activitatea Primăriei Municipiului Sibiu se desfășoară normal, în condițiile legii. În perioada concediului de odihnă al primarului, atribuțiile acestuia sunt delegate unui viceprimar prin intermediul unei dispoziții emise de primar, asigurându-se astfel continuitatea activității Primăriei Municipiului Sibiu”, a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu

Sursa: stiripesurse.ro.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.