pompa

Esti sofer de masina diesel? Mereu ti se pare ca pentru a face plinul masinii scoti prea mult din buzunar? Ce zici de o solutie unica si uluitoare, mult mai avantajoasa decat cea obisnuita.

Pretul ridicat al motorinei, de peste 6 lei pe litru, a determinat din ce in ce mai multi conducatori auto sa gaseasca solutii ingenioase pentru a nu-si cheltui tot salariul pentru a face plinul masinii. Astfel, posesorii de masini cu motor Diesel au inceput sa alimenteze cu ulei de bucatarie.

Pretul unei sticle este in supermarketuri 3,99 lei, iar mecanicii auto spun chiar ca exista avantaje clare, nu numai financiare. Consumul scade, iar masina merge mai bine.

“Uleiul este mult mai pur decat motorina care se comercializeaza in ziua de astazi, astfel ca masina merge mai bine. De multe ori, motorina este, de fapt, 50 la suta apa, iar uleiul e mult mai curat. Dezavantajul este ca trebuie sa schimbi mai des filtrul de motorina”, a explicat Liviu, mecanic auto.

Acesta foloseste ulei in loc de motorina de patru luni de zile si, pentru moment, nu are de ce sa se planga. A circulat 1.200 de kilometri cu ulei in valoare de 200 de lei, astfel ca economia pe care >>>mergi la sursa articolului

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.