lucrari1

Din 8 septembrie încep lucrările de modernizare pe străzile Macaralei și Oțelarilor situate în cartierul Lazaret. Aceste două străzi fac parte din proiectul finanțat din fonduri structurale din care mai fac parte Calea Gușteriței și strada Măgheranului.

 

Lucrările de modernizare a străzii Oțelarilor vor începe din 8 septembrie. Strada va rămâne deschisă traficului însă se va circula cu restricții. Constructorul va lucra pe o singură bandă, o bandă rămânând deschisă. Pe această stradă care măsoară aproape 1 km vor fi executate până la sfârșitul acestui an lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului şi trotuarelor, a spaţiilor de parcare şi a zonelor verzi.

 

Din 8 septembrie strada Macaralei va fi închisă complet traficului pentru a permite desfășurarea lucrărilor de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului și trotuarelor. Strada va râmâne închisă până la sfârșitul acestui an, în această perioadă circulația desfășurându-se în regim de sens unic, pe următoarea rută ocolitoare: Oțelarilor – strada Mașiniștilor – strada Turgheniev – strada Lazaret – Calea Gușteriței. Stația Tursib din fața școlii nr. 20 se va muta în perioada menționată pe strada Lazaret (în zona spălătoriei auto).

 

Lucrările pe strada Kiev continuă

De joi, 28 august se va închide circulației și cel de-al doilea tronson, cel dintre strada Paris și strada Mihail Kogălniceanu. Acest tronson va rămâne închis până la sfârșitul acestui an.

Lucrările pe strada Kiev au început în primăvara acestui an și presupun modernizarea rețelelor de apă și canalizare, a carosabilului, trotuarelor și zonelor verzi. Șoferii sunt rugați să ocolească această zonă și să folosească pentru deplasare străzile adiacente.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.