Iohannis: Nu s-a putut să avem copii | PSD a întors asta într-o mârlănie fără margini

0 84

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că, „din păcate“, nu are copii, dar şi-ar fi dorit să investească în copii „mai mult decât orice”, însă „nu a fost să fie“, menţionând că afirmaţia sa privind casele a fost întoarsă de PSD cu „o mârlănie fără margini“.

Iohannis a fost întrebat despre afirmaţia potrivit căreia nu are copii şi acesta este motivul pentru care a investit în imobile, lucru care a dat ocazia unor atacuri din partea PSD. ”Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Nu, eu nu am spus aşa ceva, eu am spus că am avut…fiindcă, din păcate … să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii. Din păcate nu avem copii, nu s-a putut.Si atunci am avut, sigur, resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie. Faptul că PSD a întors-o invers este o mârlănie fără margini”, a spus Iohannis.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat recent că a obţinut cele şase locuinţe din declaraţia sa de avere în urma unor investiţii din partea sa şi a soţiei, cu scopul de a “avea >>>mergi la sursa articolului

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.