Cum va fi vremea în weekend la Sibiu și în țară!

0 843

Vremea va fi și în acest weekend frumoasă și caldă, așa cum ar fi trebuit să fie vara care abia ce a trecut. Temperaturile vor fi ridicate în toată țara, iar sibienii se vor bucura de soare și ușoare perioade de înnorări.

 

 

Sâmbătă, 6 septembrie, ziua va fi preponderent frumoasă cu temperaturi maxime cuprinse între 21 și 26 de grade Celsius în Sibiu.

Minimele vor varia între 10 și 15 grade Celsius iar cerul va fi în general senin. Este o zi perfectă pentru o plimbare în aer liber, câteva poze făcute sub sărutarea soarelui și poate chiar o excursie cu bicicletele la apusul soarelui.

În țară vremea va fi la fel de frumoasă, excepție făcând zona de sud-vest a României. Aici șansa de ploaie va fi mai crescută decât în restul țării.

Duminică, 7 septembrie, temperaturile cresc cu câteva grade față de ziua precedentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 29 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar soarele va străluci în majoritatea timpului deasupra Sibiului.

În țară vremea va fi la fel de frumoasă, iar șansele de ploaie  vor fi minime.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.