Ora de Sibiu
Știri in direct

Acordeonistul de la Junii Sibiului decedat în Dealul Dăii, va fi înmormântat miercuri

160

Câlțea Ferencz va fi condus pe ultimul drum de către foștii colegi de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului, miercuri la ora 12.00.

 

Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului anunță că va fi alături de familia îndoliată a artistului sibian. Membrii ansamblului vor participa la funerarii, miercuri la ora 12.00.

Trupul neînsuflețit al lui Câlțea Ferencz, a fost depus la capela Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Valea Aurie.

”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Câlțea Ferencz, un om cu un caracter deosebit, un suflet și o bunătate de nedescris. Te vom veghea alături de familie la capela Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Valea Aurie și te vom conduce pe ultimul drum miercuri la ora 12:00.
Dumnezeu să te ierte și să te odihnească!! Te vom păstra mereu în sufletele noastre!! Condoleanțe familiei!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de FB a artistului sibian.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA TRAGICUL ACCIDENT!

”Cu durere în suflete anunţăm trecerea în nefiinţa a colegului nostru Câlţea Ferencz, un coleg şi prieten extraordinar, un om cu suflet cald şi un artist drag tuturor! Credem că i-a fost mai drag lui Dumnezeu şi de aceea l-a chemat la El… Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească! Feri, nu te vom uita niciodată!!!”, se arată într-un alt mesaj al celor de la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului.

VEZI ȘI: FOTO Mesaje emoționate de la Junii Sibiului după decesul acordeonistului Câlțea Frerenctz și rănirea saxofonistului Mircea Busuioc

Reamintim că acordeonistul Câlțea Ferencz a decedat în urma unui accident auto avut loc duminică pe DJ106 în Dealul Dăii. În același accident a fost rănit și saxofonistul Mircea Busuioc.

VEZI AICI VIDEO DE LA ACCIDENT ȘI CINE SUNT MUZICANȚII DE LA JUNII SIBIULUI!

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...