festivalul international al artei lirice.doc

Festivalul Internațional al Artei Lirice vine la Sibiu cu a XIII-a ediție a evenimentului, oferind publicului sibian o paletă impresionantă de spectacole de operă, operetă și recitaluri.

 

 

 

Evenimentul reunește de mâine, 10 septembrie, până în 28 septembrie, peste 500 de artiști români și străini care vor susține 20 de evenimente în diferite locații din oraș.

Festivalul găzduit de fosta Capitală Culturală Europeană aduce și anul acesta pentru sibieni și turiștii care vor fi prezenți la eveniment, numeroși artiști de excepție și spectacole pe care publicul meloman are ocazia să vadă pentru prima dată pe scenele Sibiului.

”Acest proiect este singular în peisajul artistic românesc și, dacă a rezistat 13 ediții, în condiții financiare destul de modeste, înseamnă că are conținut artistic important. Asta este reflectat și de participarea din ce în ce mai numeroasă atât din partea artiștilor lirici, cât și din partea unor personalități din lumea dirijorală”, a declarat în conferință de presă directorul Filarmonicii de Stat Sibiu, Ioan Bojin.

Festivalului Internaţional al Artei Lirice se va încheia cu Gala Laureaților concursului internațional de canto ”VOX ARTIS”.

NU RATA: LIVE VIDEO – SUPER CONCERTUL de deschidere de la Festivalul Internațional al Artei Lirice Sibiu 2014

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns